Bir kadın seni milyoner yapabilir mi? Evet! eğer bir milyardersen. Para Avcısı

Piranalar izle

-

La paranza dei bambini

6.9/ 10
1 1

Piranalar filminin bilgileri La paranza dei bambini

6.5
Piranalar 6.5 Türkçe Dublaj 2019 1080p
Film Süresi

111 Dakika

Ülke

İtalya

KategoriDram FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Claudio Giovannesi

Oyuncular

Francesco Di Napoli, Viviana Aprea, Mattia Piano Del Balzo, Ciro Vecchione, Ciro Pellechia, Artem, Alfredo Turitto, Pasquale Marotta

"Piranalar" (İtalyanca: "La paranza dei bambini"), 2019 İtalyan suç drama filmidir. Film, Roberto Saviano'nun aynı adlı romanından uyarlanmıştır. Claudio Giovannesi tarafından yönetilmiş ve senaryosu Maurizio Braucci, Roberto Saviano ve Claudio Giovannesi tarafından yazılmıştır.

Hikaye, Napoli'deki bir çocuk suç çetesi olan "Piranalar"ın yükselişini anlatır. Film, genç suçluların günlük yaşamlarına ve suç dünyasındaki yükselişlerine odaklanır. Ana karakter, 15 yaşındaki bir çocuk olan Nicola'dır. Nicola, suç dünyasına adım atar ve çetenin lideri olma hayalini kurar. Ancak bu yolda yükselirken, tehlikeli ve kanlı bir dünyanın içine sürüklenir.

"Piranalar," genç suçluların gözünden Napoli'nin suç, şiddet ve güçle dolu dünyasını çarpıcı bir şekilde resmeder. Film, suçun cazibesini ve gençler arasında nasıl yayılabileceğini anlatırken, aynı zamanda bu yaşam tarzının sonuçlarını da gözler önüne serer. Güçlü oyunculuklar ve gerçekçi atmosferiyle "Piranalar," suç draması sevenler için ilginç bir seçenektir.

Filme Yorum Yaz