Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım. City of Angels (1998)

Profesör izle

-

The Professor

6.7/ 10
1 1

Profesör filminin bilgileri The Professor

6.7
Profesör 6.7 Dublaj & Altyazı 2019 1080p
Film Süresi

90 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram FilmleriKomedi Filmleri Yönetmen

Wayne Roberts

Oyuncular

Johnny Depp, Rosemarie DeWitt, Odessa Young, Danny Huston, Zoey Deutch, Devon Terrell, Ron Livingston, Linda Emond

"The Professor" (Profesör), 2019 yapımı Amerikan komedi-drama filmidir. Film, Johnny Depp'in canlandırdığı Richard adlı bir üniversite profesörünü takip eder. Richard'a ölümcül bir teşhis konulur ve o anı dolu dolu yaşamaya karar verir. Richard, kuralları yıkarak, parti yaparak, risk alarak ve sıra dışı ilişkilere girerek vahşi tarafını ortaya çıkarır. Bu süreçte, hayatın değerli derslerini öğrenir ve öğrencileri ve sevdikleriyle anlamlı bağlar kurar.

Wayne Roberts tarafından yönetilen "The Professor" ölüm, özgülük keşfi ve anın değerini kavrama gibi temaları ele alır. Filmin başrolünde Johnny Depp'in etkileyici bir performansı yer alırken, Rosemarie DeWitt, Zoey Deutch ve Ron Livingston gibi yetenekli oyuncular da filmde yer almaktadır.

"The Professor" eleştirmenlerden karışık yorumlar aldı. Johnny Depp'in performansı ve filmdeki varoluşsal temaların işlenişi övgüyle karşılandı. Ancak, bazı eleştirmenler filmi tonal olarak dengesiz buldu ve komedi ile drama arasındaki dengeyi sağlamakta zorlandı.

Maalesef, "The Professor" için spesifik olarak gişe hasılatı veya ödül bilgilerini bulamadım. Yine de, filmin keyfini çıkarmanızı umuyorum. İzledikten sonra düşüncelerinizi ve izlenimlerinizi bizimle paylaşmaktan çekinmeyin.

Filmizlex iyi seyirler diler.

 

 
Filme Yorum Yaz