"Hala her sabah uyandığımda istediğim ilk ve tek şey yüzünü görmek oluyor." P.S. I Love You (2007)

Karanlık Şehir izle

-

Underverden

6.6/ 10
1 1

Karanlık Şehir filminin bilgileri Underverden

6.6
Karanlık Şehir 6.6 Türkçe Dublaj 2017 1080p
Film Süresi

112 Dakika

Ülke

Danimarka

KategoriAksiyon FilmleriDram FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Fenar Ahmad

Oyuncular

Dar Salim, Stine Fischer Christensen, Ali Sivandi, Dulfi Al-Jabouri, Jacob Lohmann, Roland Møller, B. Branco, Anis Alobaidi

Karanlık Şehir 2017 Danimarka yapımı bir aksiyon suç filmidir. Yönetmenliğini ve senaristliğini Fenar Ahmad'in üstlendiği film, bir gangsterin yeraltı dünyasında mücadelesini anlatıyor.

Başrolde yer alan Zaid, Danimarka'da yaşayan bir Iraklı gangsterdir. Kardeşi vahşice öldürüldüğünde, Zaid, intikam almak için suç dünyasına geri döner. Yeraltı dünyasında düşmanları, müttefikleri ve suçlular arasında bir yolculuğa çıkan Zaid, kardeşinin katillerini bulmak için acımasız bir çaba içine girer.

Film, Danimarka'nın yeraltı dünyasında geçiyor ve çoğunlukla Kopenhag sokaklarında çekildi. Yeraltı dünyasının atmosferi, şiddet ve gerilim ile yüklü bir şekilde yansıtılmıştır. Aksiyon sahneleri oldukça gerçekçi ve şiddet içeriklidir.

Underverden, İskandinav suç filmlerinin en iyi örneklerinden biridir ve Danimarka sinemasının güçlü bir örneği olarak değerlendirilebilir. Fenar Ahmad'in yönetmenlik becerileri, filmin atmosferini ve karakterlerin psikolojik derinliğini vurgulamada oldukça başarılıdır. Filmin başarılı bir şekilde ele alınan senaryosu, karakterlerin gelişimine katkıda bulunuyor ve hikayenin heyecanını ve gerilimini artırıyor.

Underverden, aksiyon ve suç türünde aradığınız her şeyi sunuyor ve İskandinav sinemasının öne çıkan yapımlarından biri olarak tavsiye edilebilir.

Filme Yorum Yaz