Bir kadın seni milyoner yapabilir mi? Evet! eğer bir milyardersen. Para Avcısı

Sessiz Tepe: Karabasan izle

-

Silent Hill: Revelation

5.5/ 10
1 1

Sessiz Tepe: Karabasan filminin bilgileri Silent Hill: Revelation

4.9
Sessiz Tepe: Karabasan 4.9 Türkçe Dublaj 2012 1080p
Film Süresi

95 Dakika

Ülke

Kanada

KategoriGerilim FilmleriGizem FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

M.J. Bassett

Oyuncular

Adelaide Clemens, Kit Harington, Sean Bean, Carrie-Anne Moss, Radha Mitchell, Malcolm McDowell, Martin Donovan, Deborah Kara Unger

Sessiz Tepe: Karabasan  2012 yapımı bir korku filmidir ve "Silent Hill" adlı video oyun serisinin bir devamı niteliğindedir. Bu film, yönetmenliğini M.J. Bassett'ın üstlendiği ve önceki "Silent Hill" filminin olaylarına devam ettiği bir yapım olarak karşımıza çıkar. İşte "Sessiz Tepe 2"nin ana hikayesi:

Film, önceki filmin olaylarından yıllar sonra geçmektedir. Heather Mason (Adelaide Clemens), babası Christopher Da Silva (Sean Bean) ile birlikte sık sık yer değiştiren bir genç kızdır. Heather, gizemli ve kabuslarla dolu rüyalar görmektedir ve bu rüyalarında Sessiz Tepe adlı kasabayı görmektedir. Babası, onu korumaya çalışsa da, Heather'ın geçmişi hakkında bilmediği şeyler vardır.

Bir gün, Heather ve babası ansızın Sessiz Tepe'ye sürüklenirler. Heather'ın babası kaybolur ve Heather, kasabanın korkunç ve doğaüstü sırlarını çözmek zorunda kalır. Kasabada dolaşırken, tuhaf yaratıklar ve hayaletlerle karşılaşır. Heather, babasını bulmak ve karanlık geçmişiyle yüzleşmek için kasabanın derinliklerine doğru bir yolculuğa çıkar.

Sessiz Tepe: Karabasan video oyunlarının atmosferini ve korku unsurlarını korurken, önceki filmin olaylarına devam eder. Film, oyuna dayalı bir korku deneyimi sunar ve Sessiz Tepe kasabasının gizemini ve korkularını keşfetmeye devam eder. Adelaide Clemens, Sean Bean, ve Radha Mitchell gibi oyuncular, filmde başrolleri paylaşırlar.

Bu film, "Sessiz Tepe" video oyunlarının hayranları için özellikle ilgi çekici olabilir ve serinin atmosferini sinemada deneyimlemek isteyen korku severler için de ilgi çekici bir seçenek olabilir.

Filme Yorum Yaz