"Sen özür diledin diye benim acılarım geçmiyor." Casablanca (1942)

Motel Acacia izle

-

Motel Acacia

4.3/ 10
1 1

Motel Acacia filminin bilgileri Motel Acacia

4.3
Motel Acacia 4.3 Türkçe Altyazı 2020 1080p
Film Süresi

87 Dakika

Ülke

Malaysia

KategoriGizem FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Bianca Balbuena

Oyuncular

JC Santos, Jan Bijvoet, Nicholas Saputra, Agot Isidro, Vithaya Pansringarm, Bront Palarae, Talia Zucker, Will Jaymes, Perry Dizon, Brian Sy

"Motel Acacia," bir korku-gerilim filmidir ve Filipinler'de geçmektedir. Film, bir otel olan Motel Acacia'nın gizemli sahibi olan Böri, ölen eşinin doğaüstü bir varlık olan Agwidup, filipinler'de ise aynı varlığın ismi aswang olan bir ölüm meleği olduğunu keşfeder. Motel, dünyanın dört bir yanından gelen misafirlere özel bir hizmet sunmaktadır: ölüm döşekleri.

Ancak Böri, bu doğaüstü yaratıklarla olan anlaşmasının yol açtığı dehşeti fark eder ve insanlar için bir umut ışığı haline gelir. Motel Acacia, ziyaretçileri için sona gelmeyen bir kabusun yerine, onlara hayatta kalma şansı sunmaya kararlıdır. Ancak bu sırada, filmin merkezinde yer alan Agwidup/aswang, Böri'nin karşı karşıya kaldığı en büyük tehditlerden biridir.

Film, korku ve gerilim türlerini kullanarak doğaüstü bir hikaye anlatırken, aynı zamanda kültürel ve toplumsal temaları da ele almaktadır. Bu doğaüstü gerilim, Motel Acacia'nın sırlarını ve dehşetlerini keşfederken izleyiciyi derin düşüncelere sürükler.

Filme Yorum Yaz