"Dayanabileceğimizi sandığımızdan çok daha fazlasına dayanıyoruz." Frida (2002)

365 Gün izle

-

365 dni

7.1/ 10
1 1

365 Gün filminin bilgileri 365 dni

7.1
365 Gün 7.1 Dublaj & Altyazı 2020 1080p
Film Süresi

116 Dakika

Ülke

Poland

KategoriDram FilmleriRomantik filmler Yönetmen

Barbara Białowąs

Oyuncular

Anna-Maria Sieklucka, Michele Morrone, Bronisław Wrocławski, Otar Saralidze, Magdalena Lamparska, Natasza Urbańska, Grażyna Szapołowska, Tomasz Stockinger, Gianni Parisi, Mateusz Łasowski

Polonyalı yazar Blanka Lipińska'nın aynı adlı romanından uyarlanmıştır ve romantik, erotik temaları işlemektedir.

Hikaye, ana karakter Laura Biel'in kaçırılması ve mafya lideri Massimo Torricelli tarafından esir alınmasını konu almaktadır. Massimo, Laura'ya bir yıl süre verir ve bu süre zarfında ona aşık olmasını bekler. Film, Laura'nın bu süre zarfında yaşadığı duygusal karmaşayı ve tutkulu ilişkiyi ele almaktadır.

"365 Gün," erotik sahneleri ve tartışmalı temalarıyla bilinir ve bazı eleştirmenler tarafından cinsel şiddeti romantize ettiği ve tehlikeli ilişkileri normalleştirdiği gerekçesiyle eleştirilmiştir. Aynı zamanda büyük bir izleyici kitlesi tarafından ilgiyle izlenmiş ve popülerlik kazanmıştır.

Ancak bu tür filmler izlerken, içeriğin duygusal ve psikolojik etkilerini anlamak ve sağlıklı ilişkiler hakkında bilinçli olmak önemlidir. İzleyicilerin yaş sınırlamalarına ve içerik derecelendirmelerine dikkat etmeleri de önemlidir.

Filme Yorum Yaz