Bu maskenin altında bir yüz var. V For Vendetta

Rain'in Korkusu izle

-

Fear of Rain

5.9/ 10
1 1

Rain'in Korkusu filminin bilgileri Fear of Rain

5.9
Rain'in Korkusu 5.9 Türkçe Dublaj 2021 1080p
Film Süresi

109 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram FilmleriGerilim FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Castille Landon

Oyuncular

Katherine Heigl, Harry Connick Jr., Madison Iseman, Israel Broussard, Eugenie Bondurant, Julia Vasi, Enuka Okuma, Hudson Rodgers

"Fear of Rain", genç bir kız olan Rain Burroughs'un (Madison Iseman) erken yaşta şizofreni hastalığına yakalanması ve bu hastalığın hayatını nasıl etkilediğini anlatan bir psikolojik gerilim filmidir. Hastalığının ilaçları, Rain'in resim yapma yeteneğini olumsuz etkilediği için ilaçlarını düzenli kullanmaz. Ailesi ona destek olurken, okulda arkadaşları onun bu durumunu alaya alır ve ondan uzaklaşırlar. Ancak yeni bir öğrenci olan Caleb (Israel Broussard) ona yaklaşır ve arkadaş olurlar.

Bir gece, Rain, komşusu ve öğretmeni olan Bayan McConnell'ın küçük bir çocukla dans ettiğini görür. McConnell'ın evine gittiklerinde çocuğun izine rastlamazlar, ancak Rain gördüklerinde ısrarcıdır. Bu durumu Caleb'e anlatır ve Caleb ona inanır. Çevrimiçi kayıp çocukları araştırdıklarında, Rain'in gördüğüne çok benzeyen kayıp bir kız çocuğu Malia'nın fotoğrafını bulurlar.

Caleb, Rain'in hastalığını öğrenir ve Rain ona açılır. Ancak Rain'in annesi Michelle, Caleb'in gerçek mi yoksa Rain'in hayal gücünün bir ürünü mü olduğunu sorgular. Rain ve Caleb, Bayan McConnell'ın evine tekrar girerler ama başarısız olurlar ve Rain babası John ile tartışır.

Bir akşam, Rain ve Caleb ilk öpüşmelerini yaşarlar. Ancak Caleb birdenbire ayrılır ve ertesi gün okulda yoktur. Bu durum, Rain'in Caleb'i kafasında uydurduğuna inanmasına yol açar. Evine dönen Rain, bir akıl sağlığı krizi yaşar ve annesi onu teselli etmeye çalışır. Ancak, Rain'in babası John, Rain'in annesinin üç yıl önce öldüğünü ve Rain'in onu hayal ettiğini söyler.

Rain, son bir kez daha Bayan McConnell'ın evine girer ve orada Malia'yı bulur. Ms. McConnell, Rain ve Malia'yı yakalar ancak o sırada Caleb belirir ve Bayan McConnell'ı etkisiz hale getirir. Rain ve Malia, Caleb'in yardımıyla kaçmayı başarırlar. John, Rain'in haklı olduğunu ve Malia'nın gerçek olduğunu doğrular. Caleb'in de gerçek olduğu anlaşılır.

Birkaç hafta sonra, Rain yeni bir tedaviyle toparlanır ve halüsinasyonları azalır. Annesinin mezarını ziyaret eder ve onun her zaman hafızasında olduğunu hisseder.

Filme Yorum Yaz