Bir kadın seni milyoner yapabilir mi? Evet! eğer bir milyardersen. Para Avcısı

Ejderha Askerler izle

-

Dragon Soldiers

5.7/ 10
1 1

Ejderha Askerler filminin bilgileri Dragon Soldiers

3.2
Ejderha Askerler 3.2 Türkçe Dublaj 2020 1080p
Film Süresi

89 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriFantastik Filmler Yönetmen

Hank Braxtan

Oyuncular

Antuone Torbert, Ruben Pla, Tarkan Dospil, Heath C. Heine, Dan Sinclair, Arielle Brachfeld, Motown Maurice, Asa Forsyth

Ejderha Askerler Banliyö kasabası, sakinleri tarafından çevresindeki ormanın derinliklerinde pusuya yatmış ölümcül bir canavarın varlığına tanık olur. Canavar, kasabaya çok yakın dolaşarak herkesi dehşet içinde bırakırken saldırıları giderek artar. Kasaba halkı ve yetkililer, canavarın tehlikeli olduğunu anlar ve durumu halletmek için çaresizdirler.

Çözüm arayışında olan kasaba halkı, durumu kontrol altına almak ve canavarı öldürmek için özel eğitimli askerlerden oluşan bir grup seçkin avcıya başvurur. Avcılar, canavarı durdurmak için görevlendirilirler ve kasabanın güvenliğini sağlamak için tehlikeli bir göreve atılırlar.

Ancak canavar, güçlü, ölümcül ve aç gözlüdür. Avcılar, canavarla karşı karşıya geldiklerinde korkunç ve ateş püskürten bir mücadele başlar. Canavarın hızlı ve ölümcül saldırılarına karşı koymak için strateji geliştirmeye çalışırlar, ancak av haline gelmekten kaçınmak zorundadırlar.

Bu hikaye, insanların doğaya ve bilinmez tehlikelere karşı nasıl başa çıktığını, cesaretlerini ve dayanıklılıklarını nasıl sınadığını anlatan bir gerilim ve aksiyon hikayesi gibi görünüyor. Canavarla mücadelede hayatta kalmak için avcılar, birlikte çalışmak ve zekice planlar yapmak zorunda kalacaklardır.

Filme Yorum Yaz