Hayatı kontrol edecek her şeyden vazgeçtim. İkimiz için ve bir tek şey için yaşıyorum. Seni sevmek için seni mutlu etmek için. Şu anı en iyi şekilde yaşamak için… Sweet November (2001)

Parasite in Love izle

-

Parasite in Love

6.5/ 10
1 1

Parasite in Love filminin bilgileri Parasite in Love

6.0
Parasite in Love 6.0 Türkçe Altyazı 2021 1080p
Film Süresi

100 Dakika

Ülke

Japonya

KategoriDram FilmleriRomantik filmler Yönetmen

Kensaku Kakimoto

Oyuncular

Kento Hayashi, Ryo Ishibashi, Arata Iura, Nana Komatsu

"Parasite in Love" adlı hikayede, dünyadan uzak durmayı tercih eden iki yalnız bireye tanık oluyoruz. Hikaye, aşırı mikrofobiden muzdarip olan Kengo Kosaka ve bakışların neden olduğu bir korku olan scopophobia'dan muzdarip Hijiri Sanagi arasındaki aşka odaklanıyor. Kosaka, sekiz yaşındayken ebeveynleri intihar ettiğinde yalnız kaldı. Ömrünün büyük bir kısmını yalnız geçirdi; mikrofobisi ona diğer insanlarla yakın temas kurma izni vermiyordu. Elleri binlerce kez yıkadığı için kırmızı ve kabarık hale gelmişti, bu da onu mikroplardan uzak tutmaya çalışmasından kaynaklanıyordu.

Kosaka ve Sanagi, tesadüfen birbirlerini tanırlar. Sanagi, Kosaka'nın yolda bayıldığını ve bilincini kaybettiğini görür. Onun hastaneye yatırılmasına yardımcı olarak, ikisinin birlikte geçireceği yolculuğun başlangıcını işaretler. Bu beklenmedik buluşma, Kosaka ve Sanagi'nin hayatlarını bir araya getirir ve birbirlerine olan duygusal bağlarını keşfetmeye başlarlar.

Filme Yorum Yaz