Hayatı kontrol edecek her şeyden vazgeçtim. İkimiz için ve bir tek şey için yaşıyorum. Seni sevmek için seni mutlu etmek için. Şu anı en iyi şekilde yaşamak için… Sweet November (2001)

Kusursuz yabancı izle

-

Perfect Stranger

5.8/ 10
1 1

Kusursuz yabancı filminin bilgileri Perfect Stranger

5.7
Kusursuz yabancı 5.7 Dublaj & Altyazı 2007 1080p
Film Süresi

109 Dakika

Ülke

ABD

KategoriGerilim FilmleriGizem FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

James Foley

Oyuncular

Halle Berry, Bruce Willis, Giovanni Ribisi, Richard Portnow, Gary Dourdan, Florencia Lozano, Nicki Aycox, Kathleen Chalfant

Araştırmacı gazeteci Lara Peterson (Emily Stone), yakın arkadaşının gizemli bir şekilde ortadan kaybolmasının ardındaki sırları çözmek için harekete geçer. Soruşturmasının odak noktasında, güçlü bir reklam dehası olan Victor Hartman (Robert Redford) vardır.

Lara, kimliğini değiştirir ve Hartman'ın şirketinde geçici bir asistan olarak işe başlar. Aynı zamanda, Hartman'ın sanal dünyada flört ettiği gizemli kadın olarak da ortaya çıkar. Böylece, avını yakalamak için farklı kimlikler altında hareket eder. Ancak, ortaya çıkan sırların sadece kendi geçmişiyle sınırlı olmadığını keşfeder.

Lara, bu tehlikeli oyunun içinde kaybolurken, sırların ve kimliklerin ne kadar karmaşık ve tehlikeli olabileceğini anlar. Ve sonunda, gerçeğin peşinden gitmek için kendi kimliğini değiştirmek zorunda kalmış olanların yüzleştiği büyük bir sırrı açığa çıkarır.

Filme Yorum Yaz