"Hayata anlam veren şey; ölümdür. Günlerinin sayılı olduğunu bilmektir." Doctor Strange (2016)

Penceremden: Aramızdaki Deniz izle

-

A través del mar

5.4/ 10
1 1

Penceremden: Aramızdaki Deniz filminin bilgileri A través del mar

5.4
Penceremden: Aramızdaki Deniz 5.4 Dublaj & Altyazı 2023 1080p
Film Süresi

109 Dakika

Ülke

İspanya

KategoriDram FilmleriKomedi FilmleriNetflix FilmleriRomantik filmler Yönetmen

Marçal Forés

Oyuncular

Clara Galle, Julio Peña, Guillermo Lasheras, Natalia Azahara, Hugo Arbues, Eric Masip, Andrea Chaparro, Emilia Lazo

Penceremden: Aramızdaki Deniz veya A través del mar, 2022 yılında Julio Pena'nın Ares ve Clara Galle'nin Raquel olarak başrollerde yer aldığı İspanyol ateşli genç romantik filmine yapılan bir devam filmidir. Ariana Godoy'un romanına dayanan film, Marçal Forés tarafından yönetilmiş ve Eduard Sola tarafından senaryo uyarlaması yapılmıştır. Önceki filmdeki rollerine geri dönen bazı tanıdık yüzler de bulunmaktadır - Natalia Azahara'nın canlandırdığı Raquel'in en iyi arkadaşı Daniela, Guillermo Lasheras'ın Yoshi olarak, Ares'in kardeşleri Hugo Arbues olarak Apolo ve Eric Masip olarak Artemis, ve Emilia Lazo'nun Claudia olarak, Hidalgo ailesinin yardımı ve Artemis'in gizli kız arkadaşı.

Andrea Chaparro, Ivan Lapadula ve Carla Tous gibi bazı yeni eklemeler de işleri daha da karmaşıklaştırmak için bu kez devreye giriyor. Film 111 dakika sürer ve çıplaklık ve cinsel ilişkilerin dahil edilmesi nedeniyle yetişkin izleyiciler için sınırlanmıştır.

Penceremden: Aramızdaki Deniz

A través de mi ventana 2: A través del mar İncelemesi: Tartışma Klişe kötü çocukla gizli yazar arasındaki ilişkiyi işleyen A través de mi ventana Netflix filmi, 2022'de takıntılı bir şekilde başlayan bir notla başlamış ve komşuların birbirlerine tırmanarak pencereden içeri girmesiyle ve neler yapacaklarıyla sona ermişti, hepsi arzulu bir doruk noktasıyla ve daha fazlası olmadan.

Bu yaz daha fazlasını sunmak için geri dönen filmde, Ares ve Raquel, birbirlerinden uzakta bulunan kolejlerde kaydolmaları nedeniyle uzun mesafeli ilişkilerini çalıştırmak için ellerinden geleni yaparlar. Aynı zamanda, yeni bulunan bireysel senaryolarda amaçlarını bulma konusunda da mücadele ederler, bu da kitaplara bakmadan bir yıl boyunca telefonlarına öpüşmeleri göz önüne alındığında şaşırtıcı değildir.

Ancak, yakın zamanda Ares fiziksel olarak uzaklaşır ve Raquel'le yeniden bir araya gelmek için evine döner ve tutkulu bir tatil ile tanımlanan bir yaz yaşarlar. Bu karmaşık aşk destanlarını daha da karmaşıklaştırmak için her iki taraftan yeni karakterler de devreye girer, ilişkilerini çamurlara sürükler.

Filme Yorum Yaz