"Dayanabileceğimizi sandığımızdan çok daha fazlasına dayanıyoruz." Frida (2002)

Bloody Daddy izle

-

Bloody Daddy

7.2/ 10
1 1

Bloody Daddy filminin bilgileri Bloody Daddy

7.2
Bloody Daddy 7.2 Türkçe Altyazı 2023 1080p
Film Süresi

121 Dakika

Ülke

India

KategoriAksiyon FilmleriDram FilmleriGerilim Filmleri Yönetmen

Ali Abbas Zafar

Oyuncular

Amy Aela, Shahid Kapoor, Diana Penty, Suparna Moitra, Ankur Bhatia, Ronit Roy, Rajeev Khandelwal, Vivan Bhatena

Bloody Daddy, Ali Abbas Zafar'ın yönettiği ve Ali Abbas Zafar, Aditya Basu ve Siddharth-Garima tarafından yazılan 2023 yapımı Hintçe aksiyon gerilim filmidir. Filmin yapımcılığını Jio Studios üstlenmiştir. Shahid Kapoor, Sanjay Kapoor, Diana Penty, Ronit Roy, Rajeev Khandelwal, Ankur Bhatia ve Vivan Bhatena gibi oyuncular yer almaktadır. Film, 2011 yapımı Fransız filmi Sleepless Night'ın uyarlamasıdır ve daha önce Tamilce olarak Thoongaa Vanam (2015) adıyla Kamal Haasan'ın başrolünde olduğu bir Hint yeniden yapımı bulunmaktadır.

Bloody Daddy, 9 Haziran 2023 tarihinde JioCinema'da ücretsiz olarak yayınlanmıştır.

Konusu: Sumair Azad, NCB (Ulusal Uyuşturucu Kontrol Bürosu) memuru olan bir dedektiftir. Gurugram'da yardımcısı Jagadish Prasad alias Jaggi ile birlikte bir uyuşturucu anlaşmasını bozarlar ve uyuşturucu baronu Sikandar, torunu Atharva'yı kurtarmak karşılığında Sumair'ın bir çantadaki kokaini geri getirmesini talep eder. Başka bir seçeneği olmadığı için Sumair, çantayı NCB merkezinden alıp takas için kulübüne getirmeyi kabul eder. Çantayı erkek tuvaletine saklaması, asistanı Aditi Rawat'ın dikkatini çeker ve şüphelenir. Sumair'ın uyuşturucu kaçakçılığına karıştığına inanan Aditi, üstündeki Sameer Singh'e bilgi verir ve Sumair'ı takip etmeye başlar, süreçte tuvaletteki kokain çantasını alıp götürür.

Sumair, kokain çantasının kaybolduğunu fark edince, Sikandar'a un paketleri içeren bir çanta verip kendisini ve adamlarını, Hameed Shaikh'i, fark ettirmeyeceğini düşünerek kandırmaya karar verir. Ne yazık ki, Sikandar ve Hameed, Sumair'ın onları kandırdığını fark eder ve onu öldürmeye karar verir. Sikandar'ın çetesinin yanı sıra Aditi ve Sameer'ın arasında sıkışan Sumair, Aditi'yle yüzleşir ve kendisinin Aditi'nin şüphelerinin aksine, gizli çalışan biri olduğunu ve tüm operasyonu Sikandar için Sameer ve Jaggi'nin uyuşturucu kaçakçılığına karıştığını ortaya çıkarmak için planladığını anlatır.

Filme Yorum Yaz