"Dayanabileceğimizi sandığımızdan çok daha fazlasına dayanıyoruz." Frida (2002)

Yatağımdaki Düşman izle

-

Sleeping with the Enemy

6.5/ 10
1 1

Yatağımdaki Düşman filminin bilgileri Sleeping with the Enemy

6.5
Yatağımdaki Düşman 6.5 Dublaj & Altyazı 1991 1080p
Film Süresi

99 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram FilmleriGerilim FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Todd M. Thaler

Oyuncular

Julia Roberts, Patrick Bergin, Kevin Anderson, Elizabeth Lawrence, Kyle Secor, Tony Abatemarco, Claudette Nevins, Marita Geraghty, Nancy Fish, Harley Venton

Laura, kusursuz bir şekilde kocasının bütün isteklerini yerine getiren, güzel ve mükemmel bir ev hanımı olarak tanınır. Kocası Martin ise dışarıdan bakıldığında yakışıklı, başarılı ve ince düşünceli biri gibi görünür. Ancak çiftin kapalı kapılar ardındaki yaşantısı, göründüğü gibi mükemmel değildir. Laura'nın yaşamını, obsesif ve hasta ruhlu kocası Martin, onun için bir cehenneme dönüştürmüştür.

Dışarıdan bakıldığında kusursuz bir evliliğe sahip oldukları düşünülen bu çiftin arasında, duvarların ardında yaşananlar oldukça karmaşıktır. Martin'in baskısı altında ezilen Laura, bu duruma daha fazla dayanamaz ve kocasından kaçmanın bir yolunu arar. Ancak sapkın kocasının etkisi, Laura'nın peşini bırakmaz ve kadının kaçma planı oldukça sıradışı ve riskli bir hal alır.

Film, sıradan bir evliliğin ardındaki karmaşık gerçekleri ve bir kadının kurtuluş mücadelesini ele alır. Laura'nın sapkın kocası Martin'e karşı verdiği bu sıra dışı mücadele, gerilim dolu bir hikayeyi seyirciye sunar. İzleyicilere, dışarıdan görünenin ardındaki gerçeklerin ne kadar karmaşık olabileceğini hatırlatan bir film deneyimi vaat eder.

Filme Yorum Yaz