"Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım." City of Angels (1998)

Çılgın Dostlar izle

-

Open Season

6.1/ 10
1 1

Çılgın Dostlar filminin bilgileri Open Season

6.1
Çılgın Dostlar 6.1 Türkçe Dublaj 2006 1080p
Film Süresi

83 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAile FilmleriAnimasyon FilmleriKomedi FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Bob Badami

Oyuncular

Martin Lawrence, Ashton Kutcher, Gary Sinise, Debra Messing, Billy Connolly, Georgia Engel, Jon Favreau, Jane Krakowski, Gordon Tootoosis, Patrick Warburton

Film, evcil bir bozayı olan Boog ve onun hızlı konuşan yeni arkadaşı, geyik Elliot'ın maceralarını konu alıyor. Boog, park korucusu tarafından beslenerek büyütülmüş ve vahşi doğada yaşama becerisini yitirmiştir. Her şey, Boog'un, park korucusunun garajından dönüştürülmüş konforlu evini terk edip, açık havada yaşamayı denemeye ikna olmasıyla başlar. Ancak bu karar, işleri beklenmedik bir şekilde karmaşık hale getirir.

Av mevsiminin başlamasına üç gün kala ormana giren Boog ve Elliot, bu yeni ve yabani ortama ayak uydurmak zorundadır. Film, bu ikilinin ormanın diğer sakinlerini avcılara karşı birleştirme ve yaşam alanlarını koruma çabalarını eğlenceli ve macera dolu bir şekilde anlatır. Çılgın Dostlar doğa ve hayvan hakları temalarını işlerken, aynı zamanda dostluk, cesaret ve uyum gibi konuları da ele alır. Boog ve Elliot'ın ormanda yaşadıkları eğlenceli ve heyecanlı maceralar, hem çocuklar hem de yetişkinler için keyifli bir izleme deneyimi sunar.

Filme Yorum Yaz