"Sen özür diledin diye benim acılarım geçmiyor." Casablanca (1942)

3 Day Weekend izle

-

3 Day Weekend

5.3/ 10
1 1

3 Day Weekend filminin bilgileri 3 Day Weekend

5.0
3 Day Weekend 5.0 Türkçe Altyazı 2019 1080p
Film Süresi

79 Dakika

Ülke

ABD

KategoriGerilim Filmleri Yönetmen

Wyatt McDill

Oyuncular

Morgan Krantz, Scott MacDonald, Nathan Phillips, Maya Stojan

2019 yapımı 3 Day Weekend, dikkat çeken bir özellik olarak hiç diyalog içermemesiyle bilinen bir uzun metrajlı bulmaca gerilim filmidir. Wyatt McDill tarafından yazılan ve yönetilen film, aynı zamanda filmin yapımcı şirketi Sleeper Cell Films'e sahip olan Megan Huber tarafından üretilmiştir. 3 Day Weekend, Maya Stojan, Morgan Krantz, Nathan Phillips ve Scott MacDonald'ı başrollerde ağırlayarak üç günlük bir hafta sonu boyunca yaşanan bir kaçırılma olayını konu almaktadır.

Film, önce özel bir gösterimde Twin Cities Film Festivali'nde görünmüş, ardından dünya prömiyerini 2020 Cinequest Film Festivali'nde yapmıştır. 2020'de Showtime, daha geniş bir dağıtım için yayın haklarını satın almış, bu da Kuzey Amerika izleyicilerine erişimi açmıştır. 3 Day Weekend, resmi olarak Kuzey Amerika'da 23 Ekim 2020 tarihinde yayınlanmıştır.

3 Day Weekend, aynı olayları bir üç günlük hafta sonu boyunca dört farklı karakterin bakış açısından takip eder. Her bakış açısı, başlangıçta bir kaçırılma olayını tesadüfen gören amatör bir kamper olarak, ardından bir hapishane buluşması, bir ihanet ve nihayetinde bir intikam hikayesi olarak olayları yanlış anlayan karaktere bağlı olarak farklı bir perspektif oluşturur.

Filme Yorum Yaz