Biri beni durdursun! Maske

Hokus Pokus izle

-

Hocus Pocus

6.9/ 10
1 1

Hokus Pokus filminin bilgileri Hocus Pocus

6.9
Hokus Pokus 6.9 Türkçe Dublaj 1994 1080p
Film Süresi

96 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAile FilmleriFantastik FilmlerKomedi Filmleri Yönetmen

Kenny Ortega

Oyuncular

Bette Midler, Sarah Jessica Parker, Kathy Najimy, Omri Katz, Thora Birch, Vinessa Shaw, Amanda Shepherd, Larry Bagby

"Hocus Pocus" (Hokus Pokus), Kenny Ortega tarafından yönetilen, 1993 yapımı Amerikan fantastik komedi filmidir. Başrollerinde Bette Midler, Sarah Jessica Parker ve Kathy Najimy'nin oynadığı film, Salem Cadı Mahkemeleri'nden üç cadının, 300 yıl sonra çocukları canlı canlı emerek gençleşmeye çalışmasını konu alıyor.

Konu: 300 yıl önce Salem, Massachusetts'te, üç cadı kardeş - Winifred (Bette Midler), Sarah (Sarah Jessica Parker) ve Mary Sanderson (Kathy Najimy) - gençliklerini korumak için çocukları canlı canlı emiyorlar. Ancak, bir genç çocuk olan Thackery Binx (Sean Murray) onları durdurmayı dener, ancak başarılı olamaz ve kara bir kediye dönüştürülür.

Üç cadı, 300 yıl sonra bir gece boyunca dirilirler ve yeni çocuk avına çıkarlar. Ancak, Max Dennison (Omri Katz) adlı yeni bir çocuk, kardeşi Dani (Thora Birch) ve hoşlandığı kız Allison (Vinessa Shaw) ile birlikte cadıları durdurmaya çalışır. Max, Binx'i (kedi formunda) bulur ve cadıları durdurmak için onun yardımını alır.

Film, hem çocuklar hem de yetişkinler için eğlenceli bir Cadılar Bayramı temalı film olarak bilinir. 1993'teki ilk gösteriminden bu yana, "Hocus Pocus" klasik bir Cadılar Bayramı filmi haline gelmiştir.

Filme Yorum Yaz