"Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım." City of Angels (1998)

Oyun bozan izle

-

The Game Plan

6.4/ 10
1 1

Oyun bozan filminin bilgileri The Game Plan

6.4
Oyun bozan 6.4 Türkçe Dublaj 2008 1080p
Film Süresi

110 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAile FilmleriKomedi Filmleri Yönetmen

Andy Fickman

Oyuncular

Dwayne Johnson, Kyra Sedgwick, Madison Pettis, Roselyn Sanchez, Morris Chestnut, Hayes MacArthur, Brian White, Jamal Duff

"Oyun bozan" 2008 yılında yayınlanan bir Amerikan spor-komedi filmidir. Film, yaşamı boyunca yalnız olan ve işinde başarılı olan bir profesyonel futbol oyuncusu olan Joe Kingman'in (Dwayne "The Rock" Johnson) hikayesini anlatır. Bir gün, kendisinden hiç haberi olmayan 7 yaşındaki kızı Peyton (Madison Pettis) kapısına gelir ve Joe'nun hayatı bambaşka bir boyuta taşınır.

Joe, Peyton'un annesinin ölümünden sonra kendisine bakmak zorunda kalan dedesiyle tanışır ve kızını ilk başta kabul etmek istemez. Ancak daha sonra, kızının hayatında kalıcı bir rol oynamak istediğine karar verir. Joe, futbol kariyerini sürdürürken aynı zamanda kızıyla ilgilenmeyi öğrenmeye çalışır ve bir yandan da kızının hayatındaki yerini bulmaya çalışır.

Joe, kızının okulunda bir grup annenin liderliğindeki bir yardımseverliğe katılır ve Peyton'un hayatında daha fazla var olmaya başlar. Ancak Peyton'un annesinin ölümü hakkında bazı gerçeklerin ortaya çıkmasıyla, Joe ve kızı arasındaki ilişki ciddi bir sınavdan geçer.

Filmin konusu sadece Joe ve Peyton arasındaki ilişkiyle sınırlı kalmaz. Film, Joe'nun takımındaki arkadaşlarıyla, menajeriyle ve aynı zamanda başka bir kadınla yaşadığı ilişkiyle de ilgilidir. Tüm bu karakterler, Joe ve Peyton'un hayatındaki rolünü etkiler ve film boyunca ilerleyen hikayede önemli bir yer alır.

"The Game Plan" kalbinizi ısıtacak, sizi güldürecek ve sizi zaman zaman duygulandıracak keyifli bir film olarak öne çıkıyor.

filmizlex iyi seyirler diler.. 

Filme Yorum Yaz