Bir kadın seni milyoner yapabilir mi? Evet! eğer bir milyardersen. Para Avcısı

Şrek 4: Sonsuza Dek Mutlu izle

-

Shrek Forever After

6.3/ 10
1 1

Şrek 4: Sonsuza Dek Mutlu filminin bilgileri Shrek Forever After

6.3
Şrek 4: Sonsuza Dek Mutlu 6.3 Türkçe Dublaj 2010 1080p
Film Süresi

95 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAile FilmleriAnimasyon FilmleriFantastik FilmlerKomedi FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Mike Mitchell

Oyuncular

Mike Myers, Cameron Diaz, Eddie Murphy, Antonio Banderas, Julie Andrews, Jon Hamm, John Cleese, Walt Dohrn

"Şrek 4: Sonsuza Dek Mutlu" ("Shrek Forever After"), Şrek serisinin dördüncü ve son filmidir. Film, Şrek'in yaşadığı bunalımlı dönemi ve yaptığı bir anlaşma sonucunda kendini tamamen farklı bir dünyada bulmasını anlatmaktadır.

Filmde, Şrek, Fiona, çocukları ve arkadaşlarıyla huzurlu bir hayat sürmektedir. Ancak Şrek, eski "korkunç" günlerini özlemeye başlar. Artık bir aile babası olan ve kasaba halkı tarafından sevilen bir karakter haline gelen Şrek, eski özgür günlerini geri istemektedir. Bu duygusal bunalımı fırsat bilen Rumpelstiltskin, Şrek'e bir anlaşma teklif eder. Şrek, bir gününü Rumpelstiltskin'e vererek eski hayatına geri dönebilecektir.

Ancak Şrek bu anlaşmayı kabul ettiğinde, kendini tamamen değişmiş bir dünyada bulur. Fiona ile hiç tanışmamıştır, Eşek onu tanımamaktadır ve Rumpelstiltskin kasabanın zalim lideri olmuştur. Şrek, yaptığı hatayı fark eder ve sevdiklerine geri dönmek için zamanla yarışır.

Film, aile, arkadaşlık ve gerçek mutluluğun değerini vurgulayan temaları işler. Şrek'in bu alternatif dünyadaki maceraları, izleyiciye gerçek değerlerin ve sevdiklerinin önemini hatırlatır. "Şrek 4: Sonsuza Dek Mutlu", serinin son filmi olmasına rağmen, izleyenleri hem güldürüyor hem de duygulandırıyor.

Filme Yorum Yaz