"Dayanabileceğimizi sandığımızdan çok daha fazlasına dayanıyoruz." Frida (2002)

Takip 2: İstanbul izle

-

Taken 2

6.3/ 10
1 1

Takip 2: İstanbul filminin bilgileri Taken 2

6.3
Takip 2: İstanbul 6.3 Türkçe Dublaj 2012 1080p
Film Süresi

91 Dakika

Ülke

Fransa

KategoriAksiyon FilmleriGerilim FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Luc Besson

Oyuncular

Liam Neeson, Maggie Grace, Famke Janssen, Leland Orser, D.B. Sweeney, Jon Gries, Rade Šerbedžija, Luke Grimes, Kevork Malikyan, Alain Figlarz

Takip 2: İstanbul 2012 yapımı bir aksiyon ve gerilim filmidir. Bu film, 2008 yapımı "Takip: 96 Saat" filminin devamıdır ve başrolünde Liam Neeson bulunmaktadır. İlk filmdeki karakter olan Bryan Mills (Liam Neeson), bu sefer ailesini korumak için mücadele ediyor.

 

Bryan Mills (Liam Neeson), ilk filmde kaçırılan kızı Kim (Maggie Grace) tarafından kurtarıldıktan sonra, ailesiyle birlikte bir tatil yapmak için İstanbul'a gider. Ancak İstanbul'da, onları intikam amacıyla takip eden Arnavut mafyasının lideri Murad Krasniqi (Rade Šerbedžija) tarafından pusuya düşürülürler.

Kim ve eşi Lenore (Famke Janssen) kaçırılır ve Bryan, onları kurtarmak için tüm yeteneklerini kullanmak zorunda kalır. Bu sefer, Bryan'in yetenekleri daha fazla sınanacak ve ailesini korumak için zamana karşı bir yarışa girecektir.

"Taken 2," aksiyon dolu sahneleri ve gerilim dolu hikayesiyle bilinir ve ilk filmi sevenler için heyecan verici bir devam filmidir.

Filme Yorum Yaz