Erkek arkadaşın senin gelir kaynağın olmamalı. Canım bu bir ilişki, iş fırsatı değil. Para Avcısı

Takip: 96 Saat izle

-

Taken

7.4/ 10
1 1

Takip: 96 Saat filminin bilgileri Taken

7.4
Takip: 96 Saat 7.4 Türkçe Dublaj 2008 1080p
Film Süresi

94 Dakika

Ülke

Fransa

KategoriAksiyon FilmleriGerilim Filmleri Yönetmen

Luc Besson

Oyuncular

Liam Neeson, Maggie Grace, Leland Orser, Famke Janssen, Jon Gries, David Warshofsky, Holly Valance, Katie Cassidy, Xander Berkeley, Olivier Rabourdin

"Takip: 96 Saat" veya İngilizce adıyla "Taken" (2008), Pierre Morel tarafından yönetilen ve Luc Besson'un senaryosunu yazdığı bir aksiyon gerilim filmidir. Film, başrolde Liam Neeson'ı izlerken, Maggie Grace, Famke Janssen ve Leland Orser gibi oyuncular da yer almaktadır.

Hikaye, emekli bir CIA ajanı olan Bryan Mills'in (Liam Neeson) yaşadığı bir trajedi sonrasında başlar. Bryan'ın kızı Kim (Maggie Grace), Paris'e bir arkadaşıyla tatil yapmaya gider, ancak Paris'te kaçırılır. Bryan, kızını kurtarmak için eski becerilerini kullanmak zorunda kalır. Bu süre zarfında, kimliği belirsiz suçlularla yüzleşir ve kızını bulmak için acımasızca mücadele eder.

Film, hızlı tempolu aksiyon sahneleri, gizli görevler ve bir baba ile kızı arasındaki güçlü bağ temasını içerir. Liam Neeson'ın performansı, karakterinin acımasız kararlılığını ve koruyucu doğasını başarıyla yansıtıyor. "Takip: 96 Saat," izleyicilere gerilim dolu bir deneyim sunan etkileyici bir aksiyon filmidir ve Bryan Mills'in ikonik repliği olan "Sana söz veriyorum, seni bulacağım ve seni geri getireceğim" ile bilinir.

Filme Yorum Yaz