"Mutluluk sadece paylaşıldığında gerçektir." Into the Wild (2007)

Rec: Ölüm Çığlığı izle

-

[REC]

7.2/ 10
1 1

Rec: Ölüm Çığlığı filminin bilgileri [REC]

7.2
Rec: Ölüm Çığlığı 7.2 2007 1080p
Film Süresi

78 Dakika

Ülke

İspanya

KategoriGizem FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Julio Fernández

Oyuncular

Manuela Velasco, Ferrán Terraza, Martha Carbonell, David Vert, Carlos Lasarte, Pablo Rosso, Vicente Gil, Carlos Vicente, María Lanau, Jorge-Yamam Serrano

Rec: Ölüm Çığlığı 2007 İspanyol korku ve gerilim filmidir. Film, yönetmen Jaume Balagueró ve Paco Plaza tarafından yönetildi ve düşük bütçeli bir İspanyol korku klasiği haline geldi. "REC," el kamerası tarzıyla çekilen found footage bir filmdir ve yoğun korku atmosferiyle tanınır.

Hikaye, bir televizyon muhabiri Angela ve kameramanı Pablo'nun, itfaiyecilerle birlikte bir apartman dairesine çağrıldıklarında yaşadıkları korku dolu olayları anlatıyor. Apartmandaki sakinlerin tuhaf davranışlarına tanık olan ekip, hızla karantina altına alınan binada sıkışır. İçeride, ölümcül bir hastalığa yakalanan ve vahşi bir şekilde saldıran insanlarla dolu korkunç bir gerçekle yüzleşmek zorunda kalırlar.

"REC," gerilim ve korku dolu sahneleri, anında tanınabilir ve ikonik bir korku yaratığı olan enfekte insanları ve kameralar aracılığıyla olayları izleyiciye aktarmasıyla dikkat çeker. Filmin başarısı, korku türünü sevenler arasında büyük bir kült takipçi kitlesi oluşturmasına yol açtı. "REC," İspanyol korku sinemasının önemli bir temsilcisidir ve birçok devam filmi ve yeniden yapımı üretildi.

Filme Yorum Yaz