Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım. City of Angels (1998)

Köpekbalığı Yılı izle

-

L'Année du requin

4.4/ 10
1 1

Köpekbalığı Yılı filminin bilgileri L'Année du requin

4.4
Köpekbalığı Yılı 4.4 Dublaj & Altyazı 2022 1080p
Film Süresi

87 Dakika

Ülke

Fransa

KategoriDram FilmleriKomedi FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Manu Lanzi

Oyuncular

Marina Foïs, Kad Merad, Jean-Pascal Zadi, Christine Gautier, Ludovic Torrent, Philippe Prévost, Jean Boronat, Jean-Jacques Bernede, Patrice Séraphine, Anwar el Kadi

Fransa'nın güneybatısındaki küçük bir sahil kasabasında tatil yapan bir turist, sörf yaparken denizde kaybolur. Endişe ve panik, kasabanın hemen her yerini sarmıştır. Ancak daha sonra, limanda bir köpekbalığı görülmesiyle gerçek ortaya çıkar. Kasaba halkı ve turistler arasında korku ve panik artar.

Kasabada emekliliğin eşiğindeki Maja adında bir sahil güvenlik görevlisi vardır. O, körfezi ve kasabayı uzun yıllardır korumuş bir deniz kahramanıdır. Bu olayın ardından Maja, son görevine çıkmaya karar verir. Denizin ve kasabanın güvenliğini sağlamak için her türlü riski göze alır.

Maja, köpekbalığının kasabaya geri dönmesini engellemeye çalışırken aynı zamanda kasaba halkını sakinleştirmeye ve birlikte çalışmaya ikna etmeye çalışır. Bu zorlu görevde, kasaba halkı ve Maja arasında dayanışma ve cesaret öyküsü şekillenir. Kasaba, zorlukları birlikte aşarak korkularını yenmeye çalışırken, Maja da emekliliğe gitmeden önce son bir kahramanlık hikayesine imza atar.

Filme Yorum Yaz