İntikam iyi bir şey değil Mathilda, unutmak daha iyi. Birini öldürdükten sonra hiçbir şey aynı kalmaz. Hayatın ebediyen değişir.' Leon: The Professional (1994)

Pus izle

-

Pus

5.5/ 10
1 1

Pus filminin bilgileri Pus

5.5
Pus 5.5 Yerli Film 2010 1080p
Film Süresi

109 Dakika

Ülke

Türkiye

KategoriDram Filmleri Yönetmen

Tayfun Pirselimoglu

Oyuncular

Mehmet Avci, Birol Engeler, Serkan Keskin, Ruhi Sari, Nurcan Ulger, Bahar Yanilmaz

Muharrem adında bir adam, İstanbul'da yalnız bir hayat sürmektedir. Basit bir günlük rutine bağlı kalır, aşırı derecede alkol tüketir ve akşamlarını penceresinden sokağı izleyerek geçirir; bu sokak, öğrenciler, uyuşturucu satıcıları ve fahişelerle doludur. Bir gün, yaşamı, zengin bir iş adamı olan Yusuf'a evli olan güzel bir kadın olan Nihal ile tanıştığında bir dönüm noktasına gelir.

Muharrem'in Nihal'e olan çekiciliği artar ve yakında evlerinde bazı küçük işleri yaparak ona yardım ettiğini bulur. Kıskanç bir koca olan Yusuf, Muharrem'i Nihal'den uzak durması konusunda uyarır. Ancak Muharrem, ona yakın kalmak için Yusuf'un şirketinde bir iş kabul ederek Nihal'i ziyaret etmeye devam eder.

Bir gün, Nihal, Muharrem'e evliliğinde mutsuz olduğunu ve kendini tuzakta hissettiğini itiraf eder. Muharrem ile bir ilişkiye başlar ve bu hızla tutkulu bir aşk hikayesine dönüşür. Ancak, ilişkileri hakkındaki gerçek ortaya çıkar ve trajik bir sona yol açar.

Film, yalnızlık, takıntı ve ulaşılamaz mutluluk fikirlerine dalıyor. Yalnızlık ve takıntılarında boğulan bir karakter olan Muharrem, büyük şehirlerde kaybolan ve hayatlarının anlamını bulmaya çalışan birçok bireyi temsil ediyor.

filmizlex iyi seyirler diler.. 

Filme Yorum Yaz