Bir kadın seni milyoner yapabilir mi? Evet! eğer bir milyardersen. Para Avcısı

Doktor Civanım izle

-

Doktor Civanim

6.9/ 10
1 1

Doktor Civanım filminin bilgileri Doktor Civanim

6.9
Doktor Civanım 6.9 Yerli Film 1080p
Film Süresi

87 Dakika

Ülke

Türkiye

KategoriKemal Sunal FilmleriKomedi FilmleriRomantik filmlerYeşilçam Filmleri Yönetmen

Kartal Tibet

Oyuncular

Kemal Sunal, Bahar Öztan, Aysen Gruda, Yadigar Ejder, Ihsan Yüce, Sirri Elitas, Ali Sen, Muadelet Tibet

Doktor Civanım, Kemal Sunal'ın başrolünde olduğu ve Kartal Tibet tarafından yönetilen bir Türk komedi filmidir. 1982 yılı yapımı olan film, 1 Şubat 1983'te vizyona girmiştir. Memduh Ün tarafından yapımcılığı üstlenen film, Safa Önal ve Memduh Ün tarafından yazılmıştır. Müziklerini ünlü müzisyen Cahit Berkay yapmıştır. Film, İstanbul'un köylerinden biri olan Boğazköy'de çekilmiştir. Köyde yaşayan birçok kişi de figüran olarak yer almıştır.

Filmin konusu, yıllardır bir hastanede hademelik yaparak doktorlardan birkaç ilaç öğrenen Kemal'in, annesini üzmemek ve köy halkının sağlığını korumak amacıyla annesine doktor olduğunu anlattığı bir mektup yazmasıyla başlar. Annenin bu haberi köye yaymasıyla birlikte, köyün kızları Kemal'i kendilerine aşık etmek için ellerinden geleni yaparlar. Ancak Kemal, Ruşen Ağa'nın kızı Sümbül'e âşık olur. Kemal'in aslında doktor olmadığının ortaya çıkması ise bu aşkı zorlu bir duruma sokacaktır.

Doktor Civanım, Kemal Sunal'ın eşsiz oyunculuğuyla, komik ve eğlenceli hikayesiyle izleyicilere keyifli bir film deneyimi sunar.

Filme Yorum Yaz