Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım. City of Angels (1998)

Servet Operasyonu izle

-

Operation Fortune: Ruse de Guerre

8.2/ 10
1 1

Servet Operasyonu filminin bilgileri Operation Fortune: Ruse de Guerre

6.6
Servet Operasyonu 6.6 Türkçe Dublaj 2023 1080p
Film Süresi

114 Dakika

Ülke

Çek Cumhuriyeti

KategoriAksiyon FilmleriGerilim FilmleriKomedi Filmleri Yönetmen

Guy Ritchie

Oyuncular

Jason Statham, Aubrey Plaza, Josh Hartnett, Hugh Grant, Cary Elwes, Bugzy Malone, Peter Ferdinando, Eddie Marsan, Lourdes Faberes, Max Beesley

"Servet Operasyonu: Ruse de Guerre" (2023), Guy Ritchie tarafından yönetilmiş ve Ritchie, Ivan Atkinson ve Marn Davies tarafından yazılmış bir casusluk aksiyon komedi filmidir. Filmde Jason Statham, Aubrey Plaza, Josh Hartnett, Cary Elwes, Bugzy Malone ve Hugh Grant başrollerde yer alır. Film, bir silah tüccarının (Grant) çaldığı yüksek teknolojili bir cihazı en yüksek teklifi verene satmadan önce geri alması gereken bir casusu (Statham), Orson Fortune'ı konu alır.

Filmin konusu, Ukraynalı mafya çetesinin milyarlarca dolar değerindeki bir cihaz olan "Kol"u çalmasıyla başlar. İngiliz hükümeti, milyarder silah tüccarı Greg Simmonds'ın cihazı en yüksek teklifi verene satmadan önce Kolu geri alması için Nathan Jasmine'i görevlendirir. Nathan, Sarah Fidel, JJ Davies ve diğerlerinden oluşan bir ekiple süper casus Orson Fortune'ı işe alır. Ekip, Kolu'nun verilerini içeren sabit diski taşıması planlanan kuryeyi bulmak için Madrid'e gider.

Arama, Nathan'ın rakibi Mike tarafından kesintiye uğrar. Mike da Kolu'yu geri almak için görevlendirilmiş gibi görünmektedir. Amerikalı ve yetenekli bir hacker olan Sarah, sabit diskin içeriğini ilk önce kopyalar. Simmonds'ın Cannes'ta bir hayırseverlik galası düzenlemeyi planladığını öğrenen ekip, Simmonds'ın favori film yıldızı Danny Francesco'yu Simmonds'ı oyalamalarına yardım etmek için şantajla zorlar.

Simmonds, Danny'yi ve kız arkadaşı kılığındaki Michaela'yı, Antalya'daki Türk villasında vakit geçirmeye davet eder. Orson, Sarah'nın bilgisayarları hacklemesine yardımcı olmak için Ukraynalı mafya evini infiltrasyon yapar ve bunu bir soygun gibi gösterir. İngiliz hükümeti, Nathan'a Kolu'nun dünyadaki herhangi bir güvenlik sistemini yenebilecek şekilde programlanabilen gelişmiş bir AI olduğunu uyarır.

Değişimin Antalya'da gerçekleşeceğini öğrenen ekip, Türkiye'ye gider. Simmonds, Danny'ye hatıra koleksiyonunu gösterirken, Orson ve JJ, Simmonds'ın Türk hükümetindeki casuslarından birini bulur. Mike ve adamları, değişimi sonlandıran Orson'ı, hemen hemen herkesi öldürür ve Kolu'yu çalar - bu, Mike'ın bağımsız olarak çalıştığını açığa çıkarır.

Ekip, Simmonds'a onca sorun çıkarmış olmalarına rağmen, Mike'ın Kolu'yu çalarak Simmonds'ın komisyonunu kaybetmesine sebep olduğu için, Simmonds yardım etmeye isteklidir. Kolu'yu satın alacak olan kişilerin, altın biriktiren ve Kolu'yu dünya çapında bir finansal çöküşe sebep olmak için kullanmayı planlayan iki biyoteknoloji milyarderi Trent ve Arnold olduğunu onlara söyler.

Orson ve JJ, yer seviyesindeki ağır güvenliği aşarken, Simmonds ve Danny, Mike'ın Kolu için teknoloji milyarderleriyle anlaşmayı sonlandırdığı kuleye çıkar. Simmonds, silah için ödenmezse sevdiklerini çok kolay bir şekilde etkisiz hale getirebileceğini çok etkili bir şekilde gösterir. Herkes birbirine dönmeden önce o ve Danny çıkmayı başarır. Orson geldiğinde, sadece Mike kalmıştır, bu yüzden onu etkisiz hale getirir ve Kolu'yu geri alır.

Doha'da, ekibe yeni bir iş teklif edilir, ancak onlar tatil yapmayı tercih ederler. Orson, onlara, Danny'nin yeni filmi için Ukraynalıların villasındaki soygundan elde edilen geliri kullandığını söyler. Film, filmin olaylarını konu alır, Danny Simmonds'ı oynar ve Simmonds sette prodüktör olarak görev yapar.

filmizlex iyi seyirler diler.. 

Filme Yorum Yaz