Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım. City of Angels (1998)

Korkusuz Sırtlan izle

-

Xiao quan guai zhao

6.6/ 10
1 1

Korkusuz Sırtlan filminin bilgileri Xiao quan guai zhao

6.6
Korkusuz Sırtlan 6.6 Türkçe Dublaj 1979 1080p
Film Süresi

98 Dakika

Ülke

Hong Kong

KategoriAksiyon FilmleriKomedi Filmleri Yönetmen

Jackie Chan

Oyuncular

Jackie Chan, James Tien, Dean Shek, Hui-Lou Chen, Shi-Kwan Yen, Kun Li, Tien-Chi Cheng, Chih-Ping Chiang

"Ölüm Darbesi" (İngilizce: "The Fearless Hyena") 1979 yılında Hong Konglu oyuncu, yönetmen ve dövüş sanatları ustası Jackie Chan tarafından yönetilen bir aksiyon-komedi filmidir. Film, Jackie Chan'in ikinci yönetmenlik denemesi olarak kabul edilir ve onun en popüler yapımlarından biridir.

Filmin hikayesi, Shing Lung adlı genç bir adamın (Jackie Chan) büyükbabasının kung-fu dövüş sanatlarının son ustası olduğunu öğrenmesiyle başlar. Büyükbabası, bir rakip okulun lideri tarafından öldürülünce, Shing Lung intikam almak için okulun öğrencilerini eğitmeye başlar.

Ancak, öğrencileri rakip okul tarafından kaçırılınca, Shing Lung ve arkadaşı tarafından kurtarılırlar. Ancak, Shing Lung kendisini bir dizi tehlikeli dövüşün içinde bulur ve sonunda babasının ölümüyle ilgili gerçekleri öğrenir. Shing Lung, sonunda düşmanlarına karşı kazanır ve kung-fu sanatını tüm dünyaya yaymayı başarır.

"Ölüm Darbesi" Jackie Chan'in kung-fu ustalığına dayalı etkileyici dövüş sahneleri, komik mizah anlayışı ve geniş bir oyuncu kadrosu ile dikkat çekmektedir. Jackie Chan, aynı zamanda filmde şarkı söyleyen ve müzik besteleyen yetenekli bir sanatçı olarak da görünür. Film, tüm dünyada büyük bir popülarite kazanmış ve Jackie Chan'in kariyerinde önemli bir yere sahip olmuştur.

Filmizlex iyi seyirler diler.. 

Filme Yorum Yaz