Sen özür diledin diye benim acılarım geçmiyor. Kazablanka

Ölülerin günlüğü izle

-

Diary of the Dead

5.5/ 10
1 1

Ölülerin günlüğü filminin bilgileri Diary of the Dead

5.5
Ölülerin günlüğü 5.5 Türkçe Dublaj 2008 1080p
Film Süresi

95 Dakika

Ülke

ABD

KategoriBilim-Kurgu FilmleriFantastik FilmlerKorku Filmleri Yönetmen

George A. Romero

Oyuncular

Michelle Morgan, Joshua Close, Shawn Roberts, Todd Schroeder, Laura de Carteret, Amy Lalonde, Martin Roach, Joe Dinicol

"Ölülerin Günlüğü" filmi, bir salgın sonucu insanların zombiye dönüştüğü bir dünyada geçiyor. Filmin ana karakteri Shaun, hayatta kalmayı başarmıştır ve sevgilisini de kurtarmak için elinden geleni yapacaktır. Shaun, sevgilisini almak için evinden ayrılır ve hayatta kalan başka insanlarla birlikte zombi dolu sokaklarda ilerler.

Filmin sonunda, Shaun ve arkadaşları güvende olmayı başarır, ancak Shaun'un sevgilisi Liz ile barışması ve hayatta kalmaları, bir zombi ordusunun eline düşmüş olan İngiltere'deki durumu düşündürmektedir.

Filmin temaları arasında aşk, dostluk ve aile bağları yer almaktadır. Zombi filmlerinde sıklıkla kullanılan şiddet ve gerilim unsurları da bolca bulunmaktadır.

"Ölülerin Günlüğü" filmi, birçok farklı ödül töreninde aday gösterilmiştir. Bunlar arasında Oscar, Altın Küre, BAFTA, Screen Actors Guild ve Satellite Awards gibi önemli ödüller yer almaktadır. Ancak film, bu ödül törenlerinde kazanamamıştır.

"Ölülerin Günlüğü" filminin bütçesi 60 milyon dolar olarak açıklanmıştır. Film, dünya çapında 102 milyon dolar hasılat elde etmiştir. Ancak Türkiye'de ne kadar hasılat elde ettiği hakkında bir bilgi bulunmamaktadır.

Filmizlex iyi seyirler diler.. 

Filme Yorum Yaz