"Sen özür diledin diye benim acılarım geçmiyor." Casablanca (1942)

Atlantis: Kayıp İmparatorluk izle

-

Atlantis: The Lost Empire

7.0/ 10
1 1

Atlantis: Kayıp İmparatorluk filminin bilgileri Atlantis: The Lost Empire

7.0
Atlantis: Kayıp İmparatorluk 7.0 Türkçe Dublaj 2001 1080p
Film Süresi

95 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAile FilmleriAnimasyon FilmleriBilim-Kurgu FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

David Reynolds

Oyuncular

Michael J. Fox, Cree Summer, James Garner, Claudia Christian, Phil Morris, Leonard Nimoy, John Mahoney, Corey Burton, Don Novello, Jacqueline Obradors

Rotanızı belirleyin ve hayatınızın en maceralı yolculuğuna hazırlanın! Disney, bu heyecan verici, hayal gücünü zorlayan animasyon destanında, efsanevi kayıp imparatorluk Atlantis'in esrarını çözüyor. Genç maceraperest Milo, bu efsanevi batık imparatorluğu bulmayı kafasına koymuştur. Milo, batığın yeriyle ilgili ipuçlarını içeren çok eski bir günlük bulur.

Komutan Rourke'un yönetimindeki birbirinden yetenekli ve garip bir grup kaşif, Milo ve bir teknoloji harikası olan Ulysses denizaltısı bu riskli yolculuğa hazırdır. Orada, üstün teknolojinin, gizemli güçlerin ve pahabiçilmez bir servetin var olduğu kayıp kıtayı keşfederler. Ancak aniden su yüzüne çıkan ele geçirme planı yüzünden Milo'nun görevi Atlantis'i bulmaktan daha çok Atlantis'i korumaya dönüşür. Heyecan, macera ve büyülü keşiflerle dolu bu animasyon destanında, Milo ve ekibi Atlantis'in sırlarını açığa çıkarmak için mücadele ederken, izleyiciler de unutulmaz bir yolculuğa çıkacaklar.

Filme Yorum Yaz