Biri beni durdursun! Maske

Bıçkın izle

-

Biçkin

6.1/ 10
1 1

Bıçkın filminin bilgileri Biçkin

6.1
Bıçkın 6.1 Yerli Film 1988 1080p
Film Süresi

81 Dakika

Ülke

Türkiye

KategoriKomedi FilmleriRomantik filmlerYeşilçam Filmleri Yönetmen

Orhan Aksoy

Oyuncular

Kemal Sunal, Nilgün Belgün, Necati Bilgiç, Leman Çidamli, Nevzat Okçugil, Ayten Erman, Necdet Yakin, Hüseyin Kutman

"Bıçkın" 1988 yılında çekilen bir Türk komedi filmidir ve ünlü Türk oyuncu Kemal Sunal'ın başrolünde yer aldığı bir yapımdır. Film, Türk sinemasının komedi türündeki sevilen ve unutulmaz yapımlarından biridir.

Hikaye, Kemal Sunal'ın canlandırdığı karakter olan Ahmet'in etrafında döner. Ahmet, yakışıklı ve karizmatik bir gençtir ancak biraz bıçkın bir kişiliğe sahiptir. Herkes ona "Bıçkın" der. Ahmet, kadınlar tarafından da oldukça ilgi görmektedir ve filmde bir dizi komik olay Ahmet'in kadınlarla ilişkileri üzerinden anlatılır.

Ahmet'in bıçkın tavırları ve komik maceraları, film boyunca izleyicileri güldürür. Kemal Sunal'ın mizahi yeteneği ve karakterin hikayesi, filmin başarısında büyük rol oynar. Film, güldürü ve eğlence dolu sahneleriyle Türk seyircilerin beğenisini kazanırken, Kemal Sunal'ın hayranları tarafından da sevgiyle karşılanır.

"Bıçkın", Türk sinemasının komedi türündeki klasiklerinden biri olarak kabul edilir. Kemal Sunal'ın eşsiz performansı ve komik diyalogları, filmi unutulmaz kılar. Film, Türk sinema tarihindeki önemli yapımlardan biri olarak bugün hala hatırlanmakta ve sevilerek izlenmektedir.

Filme Yorum Yaz