"Sen özür diledin diye benim acılarım geçmiyor." Casablanca (1942)

Wild Men izle

-

Vildmend

6.5/ 10
1 1

Wild Men filminin bilgileri Vildmend

6.5
Wild Men 6.5 Türkçe Dublaj 2022 1080p
Film Süresi

104 Dakika

Ülke

Danimarka

KategoriDram FilmleriKomedi FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Thomas Daneskov

Oyuncular

Rasmus Bjerg, Zaki Youssef, Bjørn Sundquist, Sofie Gråbøl, Marco Ilsø, Jonas Bergen Rahmanzadeh, Håkon T. Nielsen, Tommy Karlsen

Wild Men, 2021 yılında çekilmiş bir aksiyon ve macera filmidir. Film, tarihin en eski vahşi yaşam koruma alanlarından biri olan Kamboçya'da geçmektedir.

Film, kendi ülkelerinde yaşayan yabancıların turist avına çıkan bir grup kaçak avcıya odaklanıyor. Ancak avcılar, vahşi ormanın derinliklerinde, orada yaşayan hayvanların ve çevre savaşçılarının dünyasında kendilerini bulurlar. Bir yandan kaçmak, diğer yandan da hayatta kalmak için zorlu bir mücadele vermek zorunda kalırlar.

Filmin yönetmenliğini Alexandre Franchi yaparken, senaryosunu da Franchi ve Mark Krupa birlikte kaleme aldılar. Başrollerde ise Lewis Pullman, Francoise Yip, Kyle Gallner ve Jessica Rothe gibi isimler yer alıyor.

Wild Men, hem heyecan verici aksiyon sahneleriyle hem de doğal güzellikleriyle dikkat çeken bir film. Aynı zamanda, turist avı gibi çevre sorunlarına da dikkat çekerek izleyicileri düşündürmeyi amaçlıyor.

 

filmizlex iyi seyirler diler.. 

Filme Yorum Yaz