"Dayanabileceğimizi sandığımızdan çok daha fazlasına dayanıyoruz." Frida (2002)

El Conde izle

-

El Conde

6.8/ 10
1 1

El Conde filminin bilgileri El Conde

6.8
El Conde 6.8 Türkçe Dublaj 2023 1080p
Film Süresi

111 Dakika

Ülke

Chile

KategoriKomedi FilmleriKorku Filmleri Yönetmen

Edward Lachman

Oyuncular

Jaime Vadell, Gloria Münchmeyer, Alfredo Castro, Paula Luchsinger, Stella Gonet, Catalina Guerra, Amparo Noguera, Antonia Zegers, Marcial Tagle, Diego Muñoz

"El Conde," 2023 yılında çekilen bir Şili siyah komedi ve korku filmidir. Pablo Larraín tarafından yönetilen ve Larraín ile Guillermo Calderón tarafından yazılan bir yapımdır. Film, Şilili diktatör Augusto Pinochet'i 250 yaşında bir vampir olarak tasvir eden bir hicivdir ve Pinochet'in ölümü arayışını konu alır. Filmde Jaime Vadell, Gloria Münchmeyer, Alfredo Castro ve Paula Luchsinger gibi oyuncular yer almaktadır.

Hikaye, Augusto Pinochet'in aslında ölmediğini, 250 yaşında bir vampir olduğunu ve karmaşık aile durumu ve itibarsızlığı nedeniyle ölmeye karar verdiği bir temel üzerine kurulmuştur.

"El Conde," 80. Venedik Uluslararası Film Festivali'nde prömiyer yapmış ve En İyi Senaryo Ödülü'nü kazanmıştır. Film, Pinochet'in iktidarı ele geçirdiği 1973 darbesinin 50. yıl dönümünden dört gün sonra, 15 Eylül 2023'te Netflix'te yayınlanmıştır.

Filme Yorum Yaz