"Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım." City of Angels (1998)

Flight of the Navigator izle

-

Flight of the Navigator

6.9/ 10
1 1

Flight of the Navigator filminin bilgileri Flight of the Navigator

6.9
Flight of the Navigator 6.9 Dublaj & Altyazı 1986 1080p
Film Süresi

90 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAile FilmleriBilim-Kurgu FilmleriKomedi FilmleriMacera Filmleri Yönetmen

Randal Kleiser

Oyuncular

Joey Cramer, Paul Reubens, Cliff De Young, Veronica Cartwright, Sarah Jessica Parker, Albie Whitaker, Matt Adler, Howard Hesseman

Film, 1978 yılında kardeşini ararken ormanda kaybolan 12 yaşındaki David'in, 1986 yılında hiç yaşlanmamış bir şekilde uyanmasını konu alıyor. David'in bu durumu ve geçmişiyle ilgili hiçbir hatırası olmaması, NASA'nın dikkatini çeker. Beynindeki sinyaller, bir uzay aracının tanımını yapmaktadır ve bu durum, David'in NASA tarafından alıkonulmasına yol açar.

NASA, David'in beyninin içerdiği bilgilere ulaşmak için ona deneyler yaparken, David kendini uzay aracının içinde bulur. Burada, uzay aracını kontrol eden ve David'e rehberlik eden Max adında bir robotik gözle tanışır. David, geçmişe dönerek kardeşini arama umuduyla uzay aracını kullanmaya başlar.

David ve Max'in macerası, geçmişle gelecek arasında bir denge kurmaya çalışırken, David'in beynindeki gizemli bilgilerin sırlarını çözmeye yöneliktir. Uzay aracının yolculuğu, David'in kayıp kardeşini bulma umuduyla doludur, ancak bu yolculuk aynı zamanda onu kendi kimliği ve yaşam amacıyla yüzleşmeye iter.

Filme Yorum Yaz