Bu maskenin altında bir yüz var. V For Vendetta

Nuovo Olimpo izle

-

Nuovo Olimpo

7.2/ 10
1 1

Nuovo Olimpo filminin bilgileri Nuovo Olimpo

7.2
Nuovo Olimpo 7.2 Türkçe Dublaj 2023 1080p
Film Süresi

113 Dakika

Ülke

İtalya

KategoriDram FilmleriRomantik filmler Yönetmen

Ferzan Özpetek

Oyuncular

Luisa Ranieri, Greta Scarano, Aurora Giovinazzo, Loredana Cannata, Giancarlo Commare, Andrea Di Luigi, Damiano Gavino, Federico Mancini

"Nuovo Olimpo" romantik dram türünde, 1970'lerin renkli ve hüzünlü atmosferinde geçen, iki gencin zamana meydan okuyan aşkını konu alır. 25 yaşındaki bu iki adam, tesadüfen karşılaşmalarıyla birlikte, yaşadıkları şehrin karmaşasında birbirlerine sıkı sıkıya bağlanırlar. Ancak kaderin bir cilvesi olarak, beklenmedik bir olay yüzünden ayrılmak zorunda kalırlar.

Aralarına giren bu olay, onların yollarını ayırsa da, aşkları ve birbirlerini yeniden bulma umutları hiçbir zaman solmaz. Otuz yıl boyunca, yaşadıkları hayatlar, dönemin politik ve sosyal olayları içerisinde şekillenirken, her biri kendi yolunda ilerlese de, birbirlerine olan bağlılıkları ve aşkları sürer. Film, aşklarının ve yeniden buluşma hayallerinin, değişen dünya ve şartlar karşısında nasıl direnç gösterdiğini, özlemleri ve anıları eşliğinde anlatır. Bu duygusal hikaye, aşkın zamana ve koşullara meydan okuyan gücünü ve insan ruhunun derinliklerini seyirciye hissettirir.

Filme Yorum Yaz