"Mutluluk sadece paylaşıldığında gerçektir." Into the Wild (2007)

Static Codes izle

-

Static Codes

6.6/ 10
1 1

Static Codes filminin bilgileri Static Codes

6.6
Static Codes 6.6 Dublaj & Altyazı 2023 1080p
Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriBilim-Kurgu FilmleriGerilim Filmleri Yönetmen

David M. Parks

Oyuncular

Taryn Manning, Augie Duke, Shane Woodson, Mike Ferguson, Jiaoying Summers, Kelsey Morgan Arnold, Joe Barlam, James Di Giacomo

"Static Codes," David M. Parks tarafından yazılan ve yönetilen bir filmdir. Hikaye, bir adamın eşinin uzaylılar tarafından kaçırılmasına tanıklık etmesi ve bu sırada belinin altından felç olması etrafında dönüyor. Cevaplar arayışında olan bu adam, uzaylı komplo podcasti sunarak huzur bulur. Ancak hikaye geliştikçe, gerçeği keşfetmesine yol açabilecek değişiklikler yaşamaya başlar.

Film, iyi yazılmış diyaloglar ve karakterlerle yetkin bir şekilde yapılmıştır. Baş karakteri ve arkadaşını canlandıran Shane Woodson ve Mike Ferguson'ın performansları övgüye değerdir. Sadie Katz'ın video görüşmesindeki görünümü ilgi çekici ve iyi bir şekilde uygulanmıştır. Ancak Taryn Manning'in performansı eksik gibi görünüyor, bu da dikkati dağıtabilir.

Sinematografi, çeşitli durumları, aksiyon sahnelerini yakalayarak ve filmin tonunu ve atmosferini başarılı bir şekilde yansıtır. Kurgu, sahnelerin uyumlu olmasını ve tempoyu iyi bir şekilde sürdürmeyi başarır. Frederick Shands tarafından bestelenen müzik, filme olumlu bir katkıda bulunur.

"Static Codes," uzaylı kaçırma ve komplo teorilerine ilgi duymayanlar için özellikle çekici olmayabilir. Bununla birlikte, film, teknik yönleri, performansları ve müziği sayesinde izleyicileri etkileyecek ve hikaye türüne pek ilgi duymayanlar için bile filmi ilginç kılacak yeterli neden sunuyor. filmizlex.com iyi seyirler diler.. 

Filme Yorum Yaz