Bir kadın seni milyoner yapabilir mi? Evet! eğer bir milyardersen. Para Avcısı

Beverly Hills Çuvava 3 izle

-

Beverly Hills Chihuahua 3: Viva la Fiesta!

6.3/ 10
1 1

Beverly Hills Çuvava 3 filminin bilgileri Beverly Hills Chihuahua 3: Viva la Fiesta!

6.3
Beverly Hills Çuvava 3 6.3 Türkçe Dublaj 2012 1080p
Film Süresi

89 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAile FilmleriKomedi Filmleri Yönetmen

Greg Gardiner

Oyuncular

George Lopez, Frances Fisher, Jake Busey, Emily Osment, Odette Annable, Madison Pettis, Lacey Chabert, Ernie Hudson, Miguel Ferrer, Sebastian Roché

Beverly Hills Çuvava 3 2012 yapımı bir Amerikan aile komedi filmidir ve "Beverly Hills Chihuahua" serisinin üçüncü filmidir.

Film, Chloe ve Papi adlı iki Chihuahua'nın sahibi olan Vasquez ailesinin Beverly Hills'teki lüks malikanesinde geçmektedir. Aile, bu malikaneyi Chihuahua dostu bir otel olarak işletmektedir. Ancak işler zorlaşır ve aile, otelin iflas etme tehlikesiyle karşı karşıya kalır.

Bu sırada Chloe ve Papi'nin yavruları olan sevimli Chihuahua yavruları, ailelerinin işini kurtarmak için bir araya gelirler. Onlarca sevimli köpek, Beverly Hills'teki Chihuahua otelini kurtarmak ve "Viva La Fiesta" adlı büyük bir parti düzenlemek için bir araya gelirler.

Film, aile değerleri, dayanışma ve sevgi teması etrafında dönerken, sevimli köpek karakterleri ve komik sahneler aileler için eğlenceli bir izleme deneyimi sunar. Beverly Hills Çuvava 3 köpek dostu aileler için keyifli bir seçenektir.

Filme Yorum Yaz