Biri beni durdursun! Maske

Beverly Hills Çuvava 2 izle

-

Beverly Hills Chihuahua 2

5.9/ 10
1 1

Beverly Hills Çuvava 2 filminin bilgileri Beverly Hills Chihuahua 2

5.9
Beverly Hills Çuvava 2 5.9 Türkçe Dublaj 2011 1080p
Film Süresi

84 Dakika

Ülke

ABD of America

KategoriAile FilmleriKomedi Filmleri Yönetmen

David Hoberman

Oyuncular

Odette Annable, George Lopez, Zachary Gordon, Christine Lakin, Miguel Ferrer, Madison Pettis, Bridgit Mendler, Jon Donahue, Phill Lewis, Delaney Jones

Beverly Hills Çuvava 2 2011 yapımı bir Amerikan aile komedi filmidir. Bu film, "Beverly Hills Chihuahua" serisinin ikinci filmidir ve serinin hikayesini sürdürmektedir. İşte filmin özeti:

Filmin hikayesi, Chloe ve Papi adlı iki Chihuahua'nın evliliklerinin ardından ailelerini genişletmeye karar vermeleriyle başlar. Chloe ve Papi, sevimli yavrularının doğmasını beklerken, onları iyi bir şekilde yetiştirmek için ellerinden geleni yaparlar.

Ancak işler karmaşıklaşır ve bu sevimli Chihuahua ailesi, mali zorluklar ve beklenmedik olaylarla karşı karşıya kalır. Chloe ve Papi, ailelerini kaybetme tehlikesiyle yüzleşirler ve sevgi, sadakat ve dayanışma ile bu zorlukların üstesinden gelmeye çalışırlar.

Filmin temaları aile, sevgi ve sadakat etrafında dönerken, sevimli köpek karakterleri ve komik sahneler aileler için keyifli bir izleme deneyimi sunar. Beverly Hills Çuvava 2 köpek dostu aileler için eğlenceli bir seçenektir.

Filme Yorum Yaz