"Dayanabileceğimizi sandığımızdan çok daha fazlasına dayanıyoruz." Frida (2002)

Rufus'un Maceraları: Fantastik Hayvanlar izle

-

Adventures of Rufus: The Fantastic Pet

5.7/ 10
1 1

Rufus'un Maceraları: Fantastik Hayvanlar filminin bilgileri Adventures of Rufus: The Fantastic Pet

4.2
Rufus'un Maceraları: Fantastik Hayvanlar 4.2 Türkçe Dublaj 2020 1080p
Film Süresi

82 Dakika

Ülke

France

KategoriAile FilmleriFantastik FilmlerMacera Filmleri Yönetmen

Ryan Bellgardt

Oyuncular

Kyler Charles Beck, Cory Phillips, Leah N.H. Philpott, Madelyn Kientz, Ryan Bellgardt, Topher Owen, Nicholas Simon, Linda Eicher

"Rufus" adlı filmin özeti, Scott ve Emily adlı iki çocuğun büyükannelerinin evinde yaşadıkları fantastik bir macerayı anlatır. İşte filmin özeti:

Scott ve Emily, büyükannelerinin evinde yaz tatillerini geçirmeye gelirler. Ancak bu tatil, sıradan bir tatil değildir. Çünkü büyükannelerinin evinde, Rufus adında tüylü ve gösterişli bir yaratıkla tanışırlar. Rufus, krallığını kurtarmalarına yardım etmelerini ister. Krallığı solmaktadır ve Büyükbaba Sihirbaz Abbott'un büyü kitabında, krallığı kurtarmak için kullanabilecekleri sihirli bir şifa formülü bulunmaktadır.

Ancak işler karmaşıklaşır çünkü Büyükbaba Abbott'un eski düşmanı Lilith, büyükannelerinin hizmetçisi olarak gizlenmektedir ve sihirli kitabı ele geçirmeye çalışır. Scott, Emily ve Rufus, sihirli dünyayı kurtarmak için bir araya gelirler. Bu süreçte birçok heyecan verici ve zorlayıcı maceralara atılırlar.

"Rufus," fantastik ve macera dolu bir hikayeyle izleyicilere büyülü bir dünya sunar. Scott, Emily ve Rufus'un işbirliği yaparak kötü Lilith'i durdurma çabaları, filmdeki temel tema haline gelir. Aynı zamanda sihirli öğeler ve fantastik yaratıklarla dolu bir dünya da izleyicilere sunulur.

Filme Yorum Yaz