Erkek arkadaşın senin gelir kaynağın olmamalı. Canım bu bir ilişki, iş fırsatı değil. Para Avcısı

Zoraki Kahraman izle

-

Hero

6.4/ 10
1 1

Zoraki Kahraman filminin bilgileri Hero

6.4
Zoraki Kahraman 6.4 Dublaj & Altyazı 1992 1080p
Film Süresi

117 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram FilmleriKomedi Filmleri Yönetmen

Mick Audsley

Oyuncular

Dustin Hoffman, Geena Davis, Andy García, Joan Cusack, Kevin J. O'Connor, Chevy Chase, Maury Chaykin, Stephen Tobolowsky, Christian Clemenson, Tom Arnold

1992 yapımı bu zoraki kahraman filmi, dedektif Mike Church'un merak uyandıran bir vakayla karşı karşıya kalmasıyla başlar. Mike, geçmişini hatırlamayan gizemli bir kadının işin içinde olduğu bir davayı üstlenir. Bu kadın, sırlarla dolu bir geçmişi olan ve geçmişini kaybetmiş bir şekilde ortaya çıkan bir figürdür.

Mike, kadının geçmişini çözmeye ve kimliğini ortaya çıkarmaya çalışırken, kendini giderek karmaşık bir örgü içinde bulur. Eski cinayetler, entrikalar ve gizemli bağlantılar, dedektifi bu gerilimli serüvenin içine çeker. Bir yandan dedektiflik becerilerini kullanarak gerçeği aydınlatmaya çalışırken, diğer yandan geçmişiyle ilgili kendi sırlarını da açığa çıkarmak zorunda kalır.

Film, Mike Church'un sıradan bir dedektiften öteye geçerek zoraki bir kahramana dönüşümünü anlatır. Karanlık geçmişi, entrikaları ve beklenmedik dönemeçleriyle bu film, izleyicilere gizem, aksiyon ve duygusal bir yolculuk vadediyor. Dedektifin içsel ve dışsal mücadeleleri, izleyiciyi birçok sırrın ardındaki karmaşıklığı keşfetmeye davet ederken, sonunda gerçeğin ortaya çıkma anı, filmi unutulmaz kılıyor.

Filme Yorum Yaz