"Hayata anlam veren şey; ölümdür. Günlerinin sayılı olduğunu bilmektir." Doctor Strange (2016)

Benim Hatam izle

-

Mea Culpa

5.9/ 10
1 1

Benim Hatam filminin bilgileri Mea Culpa

4.1
Benim Hatam 4.1 Dublaj & Altyazı 2024 1080p
Film Süresi

120 Dakika

Ülke

ABD

KategoriDram FilmleriGerilim FilmleriNetflix FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Tyler Perry

Oyuncular

Kelly Rowland, Trevante Rhodes, Nick Sagar, Sean Sagar, RonReaco Lee, Shannon Thornton, Kerry O'Malley, Arianna Barron

Mea Harper, bir sanatçı olan Zyair Malloy'un sevgilisi Hydie'yi öldürmekle suçlanması davasını üstlenen bir avukattır. İşleri karmaşıklaştıran bir diğer durum ise Mea'nın kayınpederi Ray Hawthorne'un, Zyair'i yargılamak üzere atanmış olmasıdır. Mea'nın Ray'in kardeşi Kal ile olan evliliği, kısmen onun baskıcı annesi Azalia'nın hayatlarına müdahalesinden dolayı sarsılmaktadır. Mea, Zyair'e karşı bir çekim hissetmeye başlar.

Mea ve Zyair, Mea'yı yanlışlıkla Kal'ın başka bir kadınla ilişkisi olduğuna inandıran özel dedektif arkadaşı Jimmy'nin yönlendirmesiyle birlikte olurlar. Ancak aslında Kal, Azalia'nın kemoterapi tedavisi gördüğü otel odasını ziyaret etmektedir. Affair konusunda zorlanan Mea, suçu itiraf etmek zorunda kalmasının ardından Dominik Cumhuriyeti'ne gider ve orada Hydie'nin bir tatil köyünde hizmetçilik yaptığını bulur.

Hydie'yi konuşturamasa da, Zyair'i hapishaneden çıkarmak için araştırmacıların onu bulmasını sağlamak için Ray'e ulaşmaya çalışır. Mea eve döndüğünde, Azalia'nın kanser olduğuna dair yalan söylediğini ortaya koyan Jimmy'den gelen bir mesaj bulur. Ray ve Azalia, Zyair'in Ray'in eşi Charlise ile ilişkisi olduğu için bir komplo kurmuşlardır. Azalia, Charlise'i bıçaklayarak öldürür. Mea, Ray ve Azalia tarafından takip edilirken, Ray'ın kamyonetine doğru kaçar ve Azalia da kamyonetin kaputuna çıkar. Mea, Ray'in kamyonetini bir ağaca çarpıp Azalia'yı öldürür.

Mea, komploya dahil olan Kal ile karşılaşır ve onu kontrol altında tutmak için onu kötüye kullanmaya çalışır. Mea, Kal'ın emniyet kemeri bağını çözer ve onu kamyonun önüne sürüklemesine neden olarak ölmesine sebep olur. Ray tutuklanırken, Zyair suçsuz bulunur. Zyair, Mea'ya teşekkür eder ve onunla tekrar görüşmeyi diler, ancak Mea bu mesajı görmezden gelmeyi tercih eder.

Filme Yorum Yaz