"Hala her sabah uyandığımda istediğim ilk ve tek şey yüzünü görmek oluyor." P.S. I Love You (2007)

The List izle

-

The List

6.6/ 10
1 1

The List filminin bilgileri The List

6.6
The List 6.6 Dublaj & Altyazı 2023 1080p
Film Süresi

97 Dakika

Ülke

ABD of America

KategoriKomedi FilmleriRomantik filmler Yönetmen

Halston Sage

Oyuncular

Halston Sage, Christian Navarro, Jonah Platt, Shelley Hennig, Clark Backo, Chrissie Fit, Gregg Sulkin, Will Peltz, Geoff Pierson, Brendan Meyer

"The List," romantik-komedi türünde bir film olarak, baş karakter Abby'nin hikayesini anlatıyor. Abby, nişanlısının ünlü bir kişiyle ilişkiye girmesi sonucu hayatının alt üst olduğunu fark eder. Aldatılmanın acısını unutmak için en yakın arkadaşı Chloe ile birlikte karar verirler: Abby'nin kendi ünlü kişi listesinde yer alan biriyle ilişkiye girmesi gerekmektedir. Abby, hayalini kurduğu erkeği bulmak için Los Angeles'a gider. Ancak burada Jake adında büyük hayalleri olan, çekici bir yerel garsonla tanıştığında, aradığı şeyi sorgulamaya başlar.

"The List," son dönemde romantik-komedi türünün yeniden popülerlik kazandığı bir dönemde potansiyel bir izleyici kitlesi yakalayabilir. Filmde büyük yıldız isimler olmasa da, genç ve yükselen oyuncu kadrosu eğlenceli bir film sunmaya yetecek kapasitede. Film, şans verenler için keyifli bir deneyim sunabilir.

Filme Yorum Yaz