İntikam iyi bir şey değil Mathilda, unutmak daha iyi. Birini öldürdükten sonra hiçbir şey aynı kalmaz. Hayatın ebediyen değişir.' Leon: The Professional (1994)

Çılgınlar gemisi izle

-

Boat Trip

4.9/ 10
1 1

Çılgınlar gemisi filminin bilgileri Boat Trip

4.9
Çılgınlar gemisi 4.9 Türkçe Dublaj 2003 1080p
Film Süresi

94 Dakika

Ülke

ABD

KategoriKomedi Filmleri Yönetmen

Mort Nathan

Oyuncular

Cuba Gooding Jr., Horatio Sanz, Roselyn Sanchez, Vivica A. Fox, Maurice Godin, Roger Moore, Lin Shaye, Victoria Silvstedt

"Boat Trip" 2002 yapımı bir Amerikan komedi filmidir. Filmin başrollerinde Cuba Gooding Jr., Horatio Sanz ve Roselyn Sanchez yer alır. Film, iki heteroseksüel erkeğin yanlışlıkla bir eşcinsel gemi tatiline katılmaları üzerine kurulu komik durumları konu alır.

Özet:

Jerry (Cuba Gooding Jr.) ve Nick (Horatio Sanz) iki yakın arkadaştır. Jerry, kız arkadaşı Felicia'ya (Vivica A. Fox) evlenme teklif eder ama Felicia, onunla evlenmeye hazır olmadığını söyleyerek teklifi reddeder. Jerry'nin kırdığı kalbi iyileştirmek için Nick, onu bir gemi yolculuğuna çıkarmaya karar verir. Ancak, Nick'in bir seyahat acentesi çalışanına kaba davranmasının sonucunda, ikisi bilmeden bir eşcinsel gemi turuna rezervasyon yaptırır.

Gemiye bindiklerinde etraflarındaki herkesin eşcinsel olduğunu fark ederler ve ilk başta bu durumdan oldukça rahatsız olurlar. Ancak zamanla, Jerry ve Nick gemideki insanların samimiyetini ve dostluğunu takdir etmeye başlar. Bu süreçte Jerry, geminin dans öğretmeni Gabriella (Roselyn Sanchez) ile tanışır ve ona aşık olur.

Ancak Gabriella, Jerry'nin eşcinsel olduğunu düşündüğü için ona karşı duygusal bir bağ kurmaz. Jerry, Gabriella'ya heteroseksüel olduğunu ve ona aşık olduğunu açıklamaya çalışır ama başarısız olur. Bu arada, Nick de bir grup İsveçli modelle tanışır ve onlarla vakit geçirir.

Film, Jerry ve Nick'in bu beklenmedik yolculukta kendilerini ve başkalarını anlamalarını, önyargılarından kurtulmalarını ve aşkı bulmalarını konu alır. Sonunda Jerry, Gabriella'ya gerçek kimliğini ve duygularını açıklamayı başarır ve onun da kendisine karşı hisleri olduğunu öğrenir. Nick de gemi turunda yeni arkadaşlar edinir ve eğlenceli vakit geçirir.

"Boat Trip", genellikle cinsiyetçi ve homofobik bir humor eleştirisi alsa da, bazı izleyiciler tarafından eğlenceli ve rahat bir komedi olarak kabul edilmiştir. Film, birçok eleştirmenden olumsuz eleştiriler aldı ve Rotten Tomatoes'da %7'lik bir onay derecesine sahip oldu.

filmizlex iyi seyirler diler.. 

Filme Yorum Yaz