Bir kadın seni milyoner yapabilir mi? Evet! eğer bir milyardersen. Para Avcısı

Korkunç Bir Film 4 izle

-

Scary Movie 4

5.1/ 10
1 1

Korkunç Bir Film 4 filminin bilgileri Scary Movie 4

5.1
Korkunç Bir Film 4 5.1 Türkçe Dublaj 2006 1080p
Film Süresi

83 Dakika

Ülke

ABD

KategoriKomedi Filmleri Yönetmen

David Zucker

Oyuncular

Anna Faris, Regina Hall, Craig Bierko, Bill Pullman, Anthony Anderson, Leslie Nielsen, Molly Shannon, Michael Madsen

"Korkunç Bir Film 4" (Scary Movie 4), David Zucker tarafından yönetilen ve 2006 yılında çıkan bir komedi filmidir. Bu film de serinin önceki filmleri gibi, popüler korku, bilim kurgu ve drama filmlerini parodileştirir. "The Grudge", "War of the Worlds", "Saw", "The Village", "Million Dollar Baby" ve "The Matrix" gibi filmlere atıfta bulunur.

İşte geniş özeti:

Film, Japon tarzı bir korku filmi parodisi olan "The Grudge" ile başlar. Cindy Campbell (Anna Faris) artık bir ev bakıcısıdır ve Mrs. Norris adında yaşlı bir kadına bakmak için işe alınır. Evde garip olaylar meydana gelir ve Cindy, evde hayaletli bir çocuk ve kedisinin olduğunu keşfeder.

Bu sırada, Cindy'nin eski eşi Tom Ryan (Craig Bierko) dünyayı istila eden uzaylılara karşı savaşmaktadır. Uzaylılar, "War of the Worlds" filmini parodileştirerek insanları yok etmek için devasa üç bacaklı makineler kullanır.

Cindy ve Tom, dünyanın sonunu getirecek bu tehditleri ortadan kaldırmak için bir araya gelirler. Bir yandan, Cindy, evdeki hayalet çocuğun sırrını çözme görevini üstlenirken, diğer yandan Tom, dünyayı kurtarmak için çabalıyor.

Film boyunca, bir dizi absürt ve komik olay meydana gelir. Cindy ve Tom, bir basketbol oyunu, bir opera performansı ve hatta "Saw" filminin ünlü banyo sahnesini parodileştiren bir dizi sahnede yer alır. Bu sahneler, izleyicilere hem gülme hem de çeşitli popüler filmlerin abartılı ve komik versiyonlarına hayran kalma fırsatı verir.

"Korkunç Bir Film 4", bir yandan korku filmlerini, bir yandan da Hollywood klişelerini alaya alarak eğlenceli ve absürt bir deneyim sunar.

Filmizlex olarak  "Korkunç Bir Film 4"ün komik sahneleri ve absürt mizahıyla izleyicilere keyifli bir deneyim sunacağını düşünüyoruz ve size iyi seyirler diler. Filmin sonunda film hakkında yorum yapmanızı rica ediyoruz.

Filme Yorum Yaz