Bazı mekânlar insanlar gibidir: bazıları parlar, bazıları parlamaz. The Shining (1980)

Korkunç Bir Film 3 izle

-

Scary Movie 3

5.5/ 10
1 1

Korkunç Bir Film 3 filminin bilgileri Scary Movie 3

5.5
Korkunç Bir Film 3 5.5 Türkçe Dublaj 2004 1080p
Film Süresi

84 Dakika

Ülke

ABD

KategoriKomedi Filmleri Yönetmen

David Zucker

Oyuncular

Anna Faris, Charlie Sheen, Regina Hall, Pamela Anderson, Jenny McCarthy-Wahlberg, Marny Eng, Simon Rex, Jianna Ballard

"Korkunç Bir Film 3" (Scary Movie 3), David Zucker tarafından yönetilen ve 2003 yılında gösterime giren bir komedi filmidir. Serinin önceki filmleri gibi, bu film de popüler korku, bilim kurgu ve gizem filmlerini parodileştirir, özellikle "The Ring", "Signs", "The Matrix", "The Others" ve "8 Mile" filmlerine atıfta bulunur.

Filmin özeti şu şekildedir:

Cindy Campbell (Anna Faris) artık bir televizyon muhabiridir ve oğlu Cody (Drew Mikuska) ile birlikte yaşamaktadır. İş arkadaşı Brenda (Regina Hall) tarafından gizemli bir video kasetin izlenmesiyle ölüm getirdiğine dair bir efsaneyi keşfeder. Bu videoyu izleyenlerin tam 7 gün sonra öleceğini söyler.

Cindy, bu efsaneyi araştırmaya karar verir ve hikayenin gerçek olduğunu keşfeder. Kız kardeşi tarafından bu videoya maruz kaldığını öğrenir ve kardeşi 7. günde ölür.

Aynı zamanda, Cindy'nin çiftçi arkadaşı Tom (Charlie Sheen) ile kardeşi George (Simon Rex), tarlalarında gizemli bir çember keşfederler. Bu, dünyayı istila etmek isteyen uzaylıların bir işareti olabilir.

Cindy ve arkadaşları, dünyayı korkunç bir kaderden kurtarmak için bir araya gelir. Kendilerini hem gizemli video kasetin lanetiyle, hem de potansiyel bir uzaylı istilasıyla yüz yüze bulurlar.

"Korkunç Bir Film 3", korku ve bilim kurgu filmlerini alaya alan mizahi bir tonla ilerler. Cindy ve arkadaşlarının tuhaf ve komik maceralarına tanıklık ederiz.

Filmizlex, "Korkunç Bir Film 3"ün izlemesi keyifli, kahkaha dolu bir deneyim olacağını düşünüyor ve size iyi seyirler diler. Filmin sonunda film hakkında yorum yapmanızı rica ediyoruz.

Filme Yorum Yaz