"Sen özür diledin diye benim acılarım geçmiyor." Casablanca (1942)

Korkunç Bir Film izle

-

Scary Movie

9.1/ 10
1 6

Korkunç Bir Film filminin bilgileri Scary Movie

6.2
Korkunç Bir Film 6.2 Türkçe Dublaj 2000 1080p
Film Süresi

88 Dakika

Ülke

ABD

KategoriKomedi Filmleri Yönetmen

Keenen Ivory Wayans

Oyuncular

Anna Faris, Jon Abrahams, Marlon Wayans, Carmen Electra, Dave Sheridan, Frank B. Moore, Giacomo Baessato, Kyle Graham

"Korkunç Bir Film" (Scary Movie), 2000 yılında vizyona giren ve komedi türündeki bir parodi filmidir. Film, popüler korku filmlerini alaycı bir şekilde ele alarak izleyicilere korku türündeki klişeleri ve sahneleri mizahi bir şekilde sunar.

Film, Drew Decker (Carmen Electra) adlı genç bir kızın hayaletin saldırısına uğramasıyla başlar. Ardından, Cindy Campbell (Anna Faris) ve arkadaşları, gizemli bir katilin kasabayı terörize ettiğini keşfederler. Cindy, arkadaşlarıyla birlikte katilin kim olduğunu bulmak ve cinayetleri durdurmak için maceraya atılır.

"Korkunç Bir Film", "Scream", "I Know What You Did Last Summer", "The Blair Witch Project" ve diğer popüler korku filmlerine göndermeler yapar. Film, korku filmlerinin klişelerini ve ikonik sahnelerini parodileyerek izleyicilere komik ve absürt bir deneyim sunar.

Cindy ve arkadaşları, cinayetleri çözmek için çeşitli komik olaylarla karşılaşır. Film, popüler kültür referansları, seks ve şiddetle ilgili şakalar, komik karakterler ve absürt olaylarla doludur. "Korkunç Bir Film", korku türündeki filmleri sevenler için keyifli bir parodi deneyimi sunar.

Filmizlex iyi seyirler diler.. 

Filme Yorum Yaz