"Hayata anlam veren şey; ölümdür. Günlerinin sayılı olduğunu bilmektir." Doctor Strange (2016)

Üç Adam ve Bir Bebek izle

-

3 Men and a Baby

6.2/ 10
1 1

Üç Adam ve Bir Bebek filminin bilgileri 3 Men and a Baby

6.2
Üç Adam ve Bir Bebek 6.2 Dublaj & Altyazı 1987 1080p
Film Süresi

102 Dakika

Ülke

ABD

KategoriKomedi Filmleri Yönetmen

Mark A. Mangini

Oyuncular

Tom Selleck, Steve Guttenberg, Ted Danson, Nancy Travis, Margaret Colin, Camilla Scott, Philip Bosco, Colin Quinn, Christine Kossak, Paul Guilfoyle

3 bekar ve kafadar arkadaş - mimar Peter, sanatçı Michael ve oyuncu Jack - Manhattan'da aynı apartman dairesini paylaşırlar. Jack, bir film çekimi için yurt dışına çıkınca, diğer iki ev arkadaşı kapılarının önünde terkedilmiş bir bebek bulur. Üstelik, Jack'in kızı olduğu ortaya çıkan bu bebekten Jack'in de haberi yoktur! Jack dönene kadar bebeğin bakımını üstlenen iki arkadaş, ne kadar büyük bir sorumluluk aldıklarını ancak çok sonra fark ederler.

Bu beklenmedik durum, üç arkadaş arasında komik ve duygusal anların yaşanmasına neden olur. Bebek bakımıyla başa çıkmaya çalışan Peter ve Michael, zamanla bu küçük aile dinamiklerine alışmaya ve sorumluluklarını yerine getirmeye çalışırken birbirlerine destek olurlar. Jack'in haberi olmadan üstlenilen bu sorumluluk, arkadaşlıklarını ve yaşamlarını kalıcı bir şekilde değiştirir.

Film, beklenmedik olaylar karşısında bir araya gelen arkadaşların yaşadığı komik ve dokunaklı anları konu alarak izleyicilere hem eğlenceli hem de duygusal bir hikaye sunar.

Filme Yorum Yaz