Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım. City of Angels (1998)

Çakallarla Dans 2: Hastasiyiz Dede izle

-

Çakallarla Dans 2: Hastasiyiz Dede

4.9/ 10
1 1

Çakallarla Dans 2: Hastasiyiz Dede filminin bilgileri Çakallarla Dans 2: Hastasiyiz Dede

4.6
Çakallarla Dans 2: Hastasiyiz Dede 4.6 Türkçe Altyazı 2012 1080p
Film Süresi

101 Dakika

Ülke

Türkiye

KategoriKomedi Filmleri Yönetmen

Murat Seker

Oyuncular

Sevket Çoruh, Ilker Ayrik, Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Didem Balçin, Hakan Bilgin, Doga Rutkay, Ceyhun Yilmaz

Film, mahallelerinde tanınmış ve saygı duyulan dört arkadaşın hikayesini anlatır: Kayınço Gökhan, Köfte Necmi, Muhasabeci Servet ve Del Piyero Hikmet. Bu dört arkadaş, mahallelerinde çakallık yaparak geçimlerini sağlarlar ve futbol aşkıyla yanarlar. Ancak bir gün, yaptıkları bir çakallık sonucu polis tarafından yakalanırlar ve hapishaneye gönderilirler.

Hapishanede günler zorlu geçer ve mahallelerinden ve futboldan uzak kalmak dört arkadaşı oldukça hüzünlendirir. Ancak Tayyar ağabeyleri, onları dışarı çıkarmak için bir fırsat bulur. Bir tıbbi deney için gönüllü kobaylar arandığını duyan dört arkadaş, deney haplarını yutarak bu fırsatı değerlendirmeye karar verirler. Şartlı tahliye fırsatını yakalamak için cesurca bu deneye gönüllü olurlar.

Ancak işler planlandığı gibi gitmez ve deney sonucu dört arkadaşın hayatı tamamen değişir. Hapisten tahliye olduktan sonra artık çakallık yapmayacaklarına dair birbirlerine söz verirler. Onlar için asıl mesele, çakallarla dans edebilmektir. Film, dört arkadaşın komik ve duygusal maceralarını, mahallelerindeki ilişkilerini ve dostluklarını anlatırken bir yandan da yerel futbol takımlarının başarılarına olan tutkularını konu alır.

"Çakallarla Dans," Türk komedi sinemasının sevilen serilerinden biridir ve izleyicilere hem güldürü hem de duygusal anlar sunar.

Filme Yorum Yaz