Bana en çok neyi sevdiğimi sorarlarsa, onlara seni anlatacağım. City of Angels (1998)

Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı izle

-

Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı

5.1/ 10
1 1

Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı filminin bilgileri Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı

5.1
Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı 5.1 Yerli Film 2014 1080p
Film Süresi

94 Dakika

Ülke

Türkiye

KategoriKomedi Filmleri Yönetmen

Murat Şeker

Oyuncular

Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın, Derya Şensoy, Derya Baykal, Ünal Silver, Hakan Bilgin, Bülent Çolak

Gökhan, Hikmet, Necmi ve Servet, önceki filmde tanıştığımız dört çakalın hikayesini sürdürüyorlar. Del Piero Hikmet, önceki filmde tanıştığı ve aşık olduğu Mihriban ile mutlu bir ilişki sürdürmektedir. Ancak Mihriban'ın çocukluk aşkı olan Sinan, yeniden kasabaya dönmüştür ve Mihriban'ı geri kazanmak ister.

Diğer yandan, Gökhan, Hikmet, Necmi ve Servet hala eski çakallık alışkanlıklarını sürdürmektedirler. Bir gün kasabaya gelen bir gangster, dört arkadaşı yeni bir soygun için işe alır. Ancak işler beklenmedik bir şekilde karışır ve dört çakal büyük bir belanın içine düşer.

Bu filmde, dört kahramanımız hem aşk hem de macera dolu bir serüvene atılırken, çakallıklarının sonuçlarıyla yüzleşmeye devam ediyorlar. "Çakallarla Dans 3: Sifu vs. 3. Nesil," komedi ve aksiyon dolu hikayesiyle Türk komedi sinemasının sevilen serisinin bir parçası olarak izleyicilere eğlenceli anlar sunuyor.

Filme Yorum Yaz