Hayatı kontrol edecek her şeyden vazgeçtim. İkimiz için ve bir tek şey için yaşıyorum. Seni sevmek için seni mutlu etmek için. Şu anı en iyi şekilde yaşamak için… Sweet November (2001)

Çakallarla Dans 5 izle

-

Çakallarla Dans 5

4.0/ 10
1 1

Çakallarla Dans 5 filminin bilgileri Çakallarla Dans 5

3.8
Çakallarla Dans 5 3.8 Yerli Film 2018 1080p
Film Süresi

102 Dakika

Ülke

Türkiye

KategoriKomedi Filmleri Yönetmen

Murat Seker

Oyuncular

Sevket Çoruh, Ilker Ayrik, Murat Akkoyunlu, Timur Acar, Didem Balçin, Hande Katipoglu, Hakan Bilgin, Ceyhun Yilmaz

Çakallar grubu, şartlı tahliye ile hapisten çıkar ve serbest kalmalarının tadını çıkarmak isterler. Ancak tahliyeleri bir şartla gelir: Birbirlerinden 100 metre uzak durmaları gerekmektedir. Bu kısıtlama, ekip için pek de kolay bir durum değildir çünkü bir arada olmaktan keyif alırlar.

Bu sırada Kayınço Gökhan'ın hayatı, beklenmedik bir şekilde değişir. Gökhan, yıllar önce yaşadığı tek gecelik bir ilişkiden bir kızı olduğunu öğrenir. Üstelik kızı Leyla, zengin ve kendini beğenmiş bir genç olan Sinan ile birliktedir. Gökhan, kızını kazanmak ve onu Sinan'ın etkisinden çıkarmak için harekete geçer.

Çakallar, bu yeni gelişmenin ortasında bir yandan kısıtlamalara uymaya çalışırken diğer yandan Gökhan'ın aile sorunlarına yardımcı olmaya çabalarlar. Komik olaylar ve çılgın maceralar, çakalların bu kez aile ilişkilerini ve dostluklarını sınayacakları bir hikayeyi şekillendirir.

"Çakallarla Dans 5," eğlenceli ve komik bir aile filmi olarak sevilen karakterlerin yeni maceralarını izleyicilere sunar.

Filme Yorum Yaz