Sen özür diledin diye benim acılarım geçmiyor. Kazablanka

Basit Bir Görev izle

-

Easy

6.6/ 10
1 1

Basit Bir Görev filminin bilgileri Easy

6.6
Basit Bir Görev 6.6 Türkçe Dublaj 2017 1080p
Film Süresi

91 Dakika

Ülke

Italy

KategoriKomedi Filmleri Yönetmen

Andrea Magnani

Oyuncular

Barbara Bouchet, Libero De Rienzo, Lorenzo Acquaviva, Joe Caballero, Nicola Nocella, Nina Naboka, Ostap Stupka, Veronika Shostak

Basit Bir Görev (The Assignment) 2017 yılında çekilmiş bir aksiyon ve gerilim filmidir. Film, usta aktörlerden Michelle Rodriguez'in başrolünde olduğu ve Walter Hill'in yönettiği bir yapım.

Filmin hikayesi, cerrah Dr. Rachel Jane (Sigourney Weaver) adlı çılgın bir doktorun başlattığı bir dizi insan deneyiyle başlar. Dr. Jane, eski bir deniz subayı olan Frank Kitchen'ı (Michelle Rodriguez) kaçırır ve cinsiyet değiştirme operasyonu yapar. Frank, bu durumun farkına vardığında büyük bir şok yaşar ve intikam alma planları yapar.

Frank, artık kadın bir tetikçi olan "Tomboy" adıyla işlerine geri döner ve intikamını almaya başlar. Frank'in peşinde hem Dr. Jane hem de onun öfkeli erkek hastaları vardır. Frank'in karanlık geçmişiyle yüzleşirken, gerilim dolu bir maceraya atılır.

Film, aksiyon ve gerilim sahnelerinin yanı sıra, cinsiyet kimliği ve toplumsal normlar gibi konuları ele alır. Michelle Rodriguez'in performansı ve Walter Hill'in yönetmenliği, filmi izlemeye değer kılıyor.

filmizlex iyi seyirler diler.. yorum yapmayı ihmal etmeyin lütfen :)

Filme Yorum Yaz