Sen özür diledin diye benim acılarım geçmiyor. Kazablanka

Çeteler Savaşı izle

-

The Yards

6.2/ 10
1 1

Çeteler Savaşı filminin bilgileri The Yards

6.2
Çeteler Savaşı 6.2 Türkçe Dublaj 2000 1080p
Film Süresi

115 Dakika

Ülke

ABD of America

KategoriDram FilmleriGerilim FilmleriSuç Filmleri Yönetmen

Howard Shore

Oyuncular

Mark Wahlberg, Joaquin Phoenix, Charlize Theron, James Caan, Ellen Burstyn, Faye Dunaway, Steve Lawrence, Andy Davoli, Tony Musante, Victor Argo

Jimmy Tudeski (Bruce Willis) ve kankası Oz (Matthew Perry), bir önceki filmde yaşadıkları komik ve tehlikeli maceraların ardından bir süre sessiz ve huzurlu bir hayat sürmüşlerdir. Jimmy artık eski kötü günlerinden uzaklaşmış, karısıyla mutlu bir evlilik sürdürmekte ve ev işlerine yardım etmektedir. Ancak bu huzurlu dönemleri, Oz'un karısı Cynthia'nın (Natasha Henstridge) kaçırılmasıyla altüst olur.

Cynthia, Macar kökenli bir gangster olan Lazlo Gogolak'ın (Kevin Pollak) eline düşer. Oz, başta karısının güvende olduğunu düşünse de, kısa süre sonra Jimmy'nin eski suçlu hayatından gelen yetenekleri yeniden devreye sokması gerektiğini anlar. Jimmy ve Oz, Cynthia'yı kurtarmak için tehlikeli bir maceraya atılır.

Filmde, eski suç dünyasından gelen karakterlerin komik ve tehlikeli maceraları izleyiciye sunulur. İkinci filmde de birbirinden ilginç karakterler, kovalamaca sahneleri ve komik diyaloglarla dolu bir hikaye sunulur. Eski dostlar, yeni düşmanlar ve bolca espriyle dolu bir komedi filmi olan "The Whole Ten Yards," izleyicilere eğlenceli anlar yaşatır.

Filme Yorum Yaz